Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откачане на акумулатора на Brava?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откачане на акумулатора на Brava?

Тия дни забелязах, че акумулатора на Брава-та ми е отслабнал (има индикатор за зареждане и доливане)! Трябва да го откача, за да го заредя! Четох в един английски сайт, че след откачането, после автомобила трябвало да работи 5-6 минути!?! Това така ли е? И другото, което ме притеснява е радио-касетофона! Имам кода! Страх ме е обаче да не го блокирам! Брат и има Астра и майстора е откачал акумулатора и след като взехме колата, пишеше "SAFE" и нищо не може да се направи вече! Имам книжка за Фиат-а, но е на немски, а от немски нищо не разбирам! Има някаква таблица с позиции от 1 до 7 и срещу тях някакви секунди и минути! Ако може да ми обясните тези неща, защото не съм наясно! Благодаря!P.S. Отскоро съм регистриран и искам да кажа, че сайта е super!!!!! :P
    Space Star 1.9 DID

за радиото не би трябвало да има проблем щом имаш кодаа иначе и аз съм чел, че ако акумулатора са откачи за повече от 40 мин - компютъра забравя част от настройките сии колата след това трябва да робти 5-6 минути на празен ход, за да прочете информация от част от датчиците
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: Откачане на акумулатора на Brava?

Roko написа:
      Тия дни забелязах, че акумулатора на Брава-та ми е отслабнал (има индикатор за зареждане и доливане)! Трябва да го откача, за да го заредя! Четох в един английски сайт, че след откачането, после автомобила трябвало да работи 5-6 минути!?! Това така ли е? И другото, което ме притеснява е радио-касетофона! Имам кода! Страх ме е обаче да не го блокирам! Брат и има Астра и майстора е откачал акумулатора и след като взехме колата, пишеше "SAFE" и нищо не може да се направи вече! Имам книжка за Фиат-а, но е на немски, а от немски нищо не разбирам! Има някаква таблица с позиции от 1 до 7 и срещу тях някакви секунди и минути! Ако може да ми обясните тези неща, защото не съм наясно! Благодаря!P.S. Отскоро съм регистриран и искам да кажа, че сайта е super!!!!! :P
      Защо трябва да демонтираш акумулатора, доливаш му дестилирана вода на място и при пътуване от около час, всичко си идва на място!

Коментар

Дестилирана вода му долях, но карам на много къси разстояния, а и карането на фарове през зимата си оказва влияние! Затова искам да го откача, за да се зареди! Да считам че няма да имам проблеми, така ли?Благодаря!
        Space Star 1.9 DID

Коментар

Roko написа:
          Дестилирана вода му долях, но карам на много къси разстояния, а и карането на фарове през зимата си оказва влияние! Затова искам да го откача, за да се зареди! Да считам че няма да имам проблеми, така ли?Благодаря!
          Ако зареждането на алтернатора ти е нормално и акумулатора е изправен то няма от, какво да се притесняваш! Дори презаререждането може да навреди повече от леко недозареждане!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
          X