VeSSkO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
AUTODATA с модели до 2006г.
Collapse
X
-
VeSSkO написа:Малко стара тема изрових, но ... сега ми се наложи И аз съм на ти с компютрите уж, но не става инсталацията при мене. Не може да се кракне! Изписва ми The version of the CD has expired.А сериен номер въобще не мога да напиша, защото никъде не ми дава Site code. HelpLancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
spark написа:И при мен така. Крака преди работеше, но явно не всичко са проверили и тази версия повече не мога да я подкарам. Затова си сложих добрата стара 2004
Коментар
-
VeSSkO написа:Малко стара тема изрових, но ... сега ми се наложи И аз съм на ти с компютрите уж, но не става инсталацията при мене. Не може да се кракне! Изписва ми The version of the CD has expired.А сериен номер въобще не мога да напиша, защото никъде не ми дава Site code. HelpFiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
VeSSkO написа:Малко стара тема изрових, но ... сега ми се наложи И аз съм на ти с компютрите уж, но не става инсталацията при мене. Не може да се кракне! Изписва ми The version of the CD has expired.А сериен номер въобще не мога да напиша, защото никъде не ми дава Site code. Help
Коментар
-
persuader написа:VeSSkO написа:Малко стара тема изрових, но ... сега ми се наложи И аз съм на ти с компютрите уж, но не става инсталацията при мене. Не може да се кракне! Изписва ми The version of the CD has expired.А сериен номер въобще не мога да напиша, защото никъде не ми дава Site code. Help
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар