Как се сваля панела ? Отбелязал съм 4-те болтчета, които видях и развих. Има ли други освен тях ? И за да не пускам нова тема искам и радиото да сваля, но не знам има ли болтчета или е само на щипки. Не смея да напъвам, че да не счупя нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля този панел ?
Collapse
X
-
За демонтажа на средната конзола погледни тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=4616 а за фабричното радио има четири щипки - пластини става с тънки отверки и издърпаш успех :DFiat Brava 1.2 16V 80 к.с 2001г.
-
Хващаш трите въртящи се копчета и ги дърпаш смело навън. Като излязат, под тях има още едно или три болтчета (не помня дали само под средното, или под трите).Радиото се вади с с тънък нож - от двете страни трябва да подпъхнеш ножа и да нацелиш механизмите, с които се освобождава.Имаше някъде тема за това, виж във "Важни теми".П.П. Колегата по-горе е дал точния линк.
Коментар
-
Радиото се сваля за 10-20сек. Долния ред на щипките е на ниво на бутоните за станциите (1,2 и т.н). Подпъхваш с ножче от дясно и надигаш на горе, после от ляво същото. Пъхаш си пръстите, където се слага касетката и дърпаш напред и нагоре. Горните щипки сами ще се освободят. УспехФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
pavel88 написа:За демонтажа на средната конзола погледни тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=4616 а за фабричното радио има четири щипки - пластини става с тънки отверки и издърпаш успех :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Разглобих го аз, ама както винаги стават някакви инциденти. Аварийните ми изчезнаха. Има ли отделен бушон за тях, че докато човърках аварийните и ми светнаха за секунда лампите по таблото и изгаснаха, все едно съм дал на контакт ? А и друг проблем имам сега...какви крушки да взема, за да не нагряват, защото старите нагряваха доста ?Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.
Коментар
-
Господинов написа:.......че докато човърках аварийните и ми светнаха за секунда лампите по таблото и изгаснаха, все едно съм дал на контакт ?
Коментар
-
9983 написа:Понеже и аз искам да сваля централната конзола, за да сменя цвета на осветяване знам къде са всички винтчета, обаче средното копче за степените на вентилатора не иска да излезе. Има ли някаква тънкост при ваденето му?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар