Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тази лампа трябва ли да свети?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тази лампа трябва ли да свети?

http://prntscr.com/8lg34vНа снимката тази лампа ми свети постоянно. Когато подам контакт се пуска и след това изчезва, но след няколко секунди се връща? Така ли трябва да свети, защото като че ли от днес от както го форсирах нещо, започна да свети. Или не съм я забелязал досега?
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Не трябва да свети, вземи я прочети първо /колата/ щото е за няколко неща.
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Кажи за к’во се отнася горе-долу.
      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Няма как да се каже така. Трябва да се прочетат грешките. Лампата показва, че е записана грешка в компа?

Коментар

Това Хитачи с какво го четете ?

1.9 JTD 110hp
          Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

Re: Тази лампа трябва ли да свети?

qnkov написа:
            http://prntscr.com/8lg34vНа снимката тази лампа ми свети постоянно. Когато подам контакт се пуска и след това изчезва, но след няколко секунди се връща? Така ли трябва да свети, защото като че ли от днес от както го форсирах нещо, започна да свети. Или не съм я забелязал досега?
            Има ли разлика на газ и бензин? Имайки предвид че означава проблем по горивната система и това е си я форсирал, мога да се обзаложа че е детонационен датчик или някой от вакумините маркуи на газта се е спукал и сега ти бърка сместа.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Преди на брава-та тази лампа при мен светеше при проблем с ТПС.
              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

OpenGL написа:
                Това Хитачи с какво го четете ?
                Фиатунискан има го тук във форума.
                Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Имайки предвид че означава проблем по горивната система и това е си я форсирал, мога да се обзаложа че е детонационен датчик или някой от вакумините маркуи на газта се е спукал и сега ти бърка сместа.
                  Не означава проблем с горивната система колега - категорично.

Коментар

naskobg написа:
                    S_BANKOV написа:
                    Имайки предвид че означава проблем по горивната система и това е си я форсирал, мога да се обзаложа че е детонационен датчик или някой от вакумините маркуи на газта се е спукал и сега ти бърка сместа.
                    Не означава проблем с горивната система колега - категорично.
                    На 1.8 свети от ламбда сонда, дюзи, дебитомер, детонацонен датчик и май друго няма.

Коментар

При брава 1.4, както казах светеше от прецакан ТПС, не знам при 1,8 има ли няма ли. В началото, като я бях купил, същата лампа светеше и заради прецакан термостат. Но светваше като изляза на извънградско и температурата започнеше да пада. Щом при колегата светва при форсиране, едва ли е от термостат.
                      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Имаш ГИ най вероятно МАПа му е вързан някъде към всмукателния колектор, първо провери много внимателно маркучите на тоя мап сензор и ако са наред провери при откачане дали ще се появи проблема. ако се оправи с първото минаваш тънко,ако е второто отиваш на сонда

Коментар

Working...
                        X