http://prntscr.com/8lg34vНа снимката тази лампа ми свети постоянно. Когато подам контакт се пуска и след това изчезва, но след няколко секунди се връща? Така ли трябва да свети, защото като че ли от днес от както го форсирах нещо, започна да свети. Или не съм я забелязал досега?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тази лампа трябва ли да свети?
Collapse
X
-
Re: Тази лампа трябва ли да свети?
qnkov написа:http://prntscr.com/8lg34vНа снимката тази лампа ми свети постоянно. Когато подам контакт се пуска и след това изчезва, но след няколко секунди се връща? Така ли трябва да свети, защото като че ли от днес от както го форсирах нещо, започна да свети. Или не съм я забелязал досега?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Имайки предвид че означава проблем по горивната система и това е си я форсирал, мога да се обзаложа че е детонационен датчик или някой от вакумините маркуи на газта се е спукал и сега ти бърка сместа.
Коментар
-
naskobg написа:S_BANKOV написа:Имайки предвид че означава проблем по горивната система и това е си я форсирал, мога да се обзаложа че е детонационен датчик или някой от вакумините маркуи на газта се е спукал и сега ти бърка сместа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
При брава 1.4, както казах светеше от прецакан ТПС, не знам при 1,8 има ли няма ли. В началото, като я бях купил, същата лампа светеше и заради прецакан термостат. Но светваше като изляза на извънградско и температурата започнеше да пада. Щом при колегата светва при форсиране, едва ли е от термостат.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Имаш ГИ най вероятно МАПа му е вързан някъде към всмукателния колектор, първо провери много внимателно маркучите на тоя мап сензор и ако са наред провери при откачане дали ще се появи проблема. ако се оправи с първото минаваш тънко,ако е второто отиваш на сондаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар