Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

бял дим

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

бял дим

Здавейте, колеги моля за помощт Днес забелязах, че Пунтото пуши с бял дим, антифриза ми се струва,че не е мръднал. Двигателя мени леко оборотите, като му подам рязко газ се позамисля.Мола ви да ми дадете съвет кака да постапя. Предварително ви благодаря.

А какъв е мотора.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

1200 75к. 1995г

Коментар

xайде хора кажете кво да правя

Коментар

Kimbal написа:
          xайде хора кажете кво да правя
          А маслото как е? Искам да кажа, ако дима е леко синкав май трябва да е масло. Като загрее колата пак ли пуши така?
          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Братче, поогледай колите около себе си. И моята дими в бяло, но гледам всички димят на светофара... от времето ще да е. Ако не губиш масло и антифриз, ако нямаш пяна и бели налепи в разширителния съд, ако нивото на течността не се покачва при форсиране на двигателя, значи няма за какво да се тревожиш. Споко
            Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
            Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

да пак пуши като е на обороти не се забелязва беше топла и неможаx да видя маслото

Коментар

да но някак си няма мощност за съвсем малко и после си е нормално

Коментар

Kimbal написа:
                  да пак пуши като е на обороти не се забелязва беше топла и неможаx да видя маслото
                  Ами прав е Sko. Ако всичко ти е ОК и имаш мощност-не се коркай.
                  Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Ако е дизел, белия пушек е повреда, но при бензиновите това си е пара и няма място за притеснение щом не се губи антифриз!

Коментар

Working...
                    X