Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлика-обезвъздушаване или?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Хидравлика-обезвъздушаване или?

    Здравейте-вчера колата ми излезе от сервиз с видими и осезаеми подобрения по двигателя от което останах много доволен ,но като всеки път все нещо не е на 100% -махали ми казанчето за хидравличната течност,че им пречило нещо после го сложили доляли но дотам Сега хидравликата на някой завой така ми затяга,че все едно карам беларус трактор ,отворих капачката запалих колата и започнах да въртя волана в крайно ляво и крайно дясно положение за около 2-3 мин-никакво подобрение-дори вие яко кво стана колеги тия да не ми прибиха хидравликата или трябва по някакъв начин да обезвъздуша?Колата е Тема дизела от подписа!Благодаря предварително
    Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
    Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
    Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

    #2
    Доколкото знам системата сама се обезвъздушава Точно с въртене крайно ляво/дясно. Да не би в сервиза да са палили с празна хидравлика и да са ти прецакали помпата?
    FIAT Tipo 1,4mi - EX
    Alfa Romeo 146ti - EX
    Alfa Romeo 156 2,4JTD

    Коментар


      #3
      Точно това са направили май-днес ходих там и говорих с момчето което ми е правило генепето и сега се сещам,че той ми каза,че колата е била палена без масло в помпата!!!Какви поражения може да са станали,по принцип ремонтира ли се това или....... дърпам въздух?Да питам още нещо-колата като е била палена,не е карана,нито е въртян волана,просто е сложено гнпето и е пробвано -питам защото от хидравлика нищо не вдявам!
      Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
      Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
      Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

      Коментар


        #4
        Ей сега е момента да им направиш върл скандал и да ти ремонтират помпата за тяхна сметка! Или да помолиш "майстора" да си източи хидравличното масло на неговата кола и да палне така няколко пъти щото обикновено в тия моменти казват "абе то и така може не е проблем"
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

        Коментар


          #5
          То това е най лесното за скандала-проблема е,че е наше момче-един от най добрите майстори за гнп и дюзи в Пазарджик,но явно е сгафил!В четвъртък ще си вземе почивен ден,но ще е в сервиза и ще ми сваля помпата за да се види какви са пораженията,пък да се надяваме,че няма да е станало най-лошото!Пък ако е станало-понеже знам,че не разполага с достатъчно финанси за да купи нова ще се оправям някак си!Но всяко зло за добро-в четвъртък ще си покаже а после ще мислим!След няколко дни ще пиша кво е станало!
          Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
          Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
          Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

          Коментар

          Working...
          X