Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вода в шофьорските крака от къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вода в шофьорските крака от къде?

От известно време гледам че под стелката на шофьорските крака се събира влага.От какво ли е дали може да ми е пукнато радиаторчето на праното,ама не съм и доливал антифриз или поне не съм зебелязал да липсва. Да питам също ако е то лесно ли се сваля и колко струва ново.
    Fiat Marea 1,9TD100

Re: вода в шофьорските крака от каде?

reiban написа:
    От известно време гледам че под стелката на шофьорските крака се събира влага.От какво ли е дали може да ми е пукнато радиаторчето на праното,ама не съм и доливал антифриз или поне не съм зебелязал да липсва.Да питам също ако е то лесно ли се сваля и колко струва ново.
    ако е като на бензиновите двигатели е горе-долу лесноzgabrovski е пуснал тема със снимки за смянатаоколо 70 лева струвано влагата може да е от дъждоветеот обувките - трудно съхнат стелкитеако е радиаторчето - при дъжд стъклата доста се потят и са мазни
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ами стъклата са чисти и се запотяват нормално както на всяка кола или поне така ми се струва.Дано да не е от радиаторчето а от краката.Сега ще потърся темата
      Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

reiban написа:
        ами стъклата са чисти и се запотяват нормално както на всяка кола или поне така ми се струва.Дано да не е от радиаторчето а от краката.Сега ще потърся темата
        Ако си сменявал предното стъкло също е възможно да е от него !!
        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
          Дай моля малко подробности по въпроса. Благодаря
          Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
          Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Ами вземи близни течността (ако не си гнуслив) и ако сладни - значи си за ново радиаторче, струва 73 лв на Стамболийски, сменя се относително лесно, описано е тук.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Sko написа:
              tomazo написа:
              Дай моля малко подробности по въпроса. Благодаря
              при смяна на стъклото ,се сваля цялото гумено уплътнение ,мн.често майсторите не го слагат правилно ,късат или от много бързане нещо са прецакали !! На ауди-то така ми течеше от прозореца ,разглабях какво ли не !!!Но Добре е първо да се увериш че течността в краката ти не е АНТИФРИЗ
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
              X