Имаш ли аларма на колата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не чувам бензиновата помпа, дали е изгоряла?
Collapse
X
-
Павлин_Хаджиев написа:Да , имам>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Lybra VVT написа:Варианта със спряна помпа е още по-лош.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Здрасти, колеги! Имам едно питане. Бащата има едно Типо, 1.4 моноинжекция, 89 година, бензин. Проблемът е следният. Колата има проблем с паленето. Пали трудно след 2-3 опита и яко помпане на педала на газта. След като запали, гасне. Губи обороти, дори и при натискане и задържане на газта. Трябва постоянно помпане на педала, за да я държи запалена. Баща ми стигна до извода, че проблемът е в бензиновата помпа. Интересува се как да я извади, заедно с кошницата и дали трябва да се вади нивомерът и как точно се вадят: нивомерът, помпата и кошницата. Благодаря!
Коментар
-
Кажи на баща ти да не пипа помпата. Да погледне-дюзатавъздухадроселаСвещи и кабелитампона на монотои измерете компресията че може и клапан да е дал фира.явно е че след отваряне на нросела колата пали така че гориво има.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
кола
Би трябвало да е такава http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=76943Би трябвало да има гривна да се развърти и се вади това на снимката а гривната се вади като се натиска на долу и се почука по часовниковата стрелка с нещо като шина да се отвори ЛЕКО да не се счупи нещо.
Коментар
-
Първо вадиш нивомера, мушкаш едни клещи вертикално между вътрешните зъбци, натискашсилно надолу и въртиш обратно на час.стрелка . Напръскай преди това с wd40.След това развърташ голямата пластмасова гайка на "бидоня" и вадиш кошницата с леко завъртане.Имай на предвид че всичко е спекло и става доста трудно.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар