Здравейте,Бих искал да помоля за мнение относно проблем, който имам с Фиат Добло, 1.9 чист дизел с електрическа горивна помпа, 2005г.-първа регистрация.Наскоро купих колата и след като изминах около 200км. ми светна чека на двигателя, след което започна да ми прекъсва от време на време. Ако изгася колата и после отново я стартирам, чека загасва. Ако ми се случи в момент в който подавам газ по време на път, само започва да прекъсва, след което остава да свети индикатора за чек на двигателя но колата си върви и дори няма проблеми при шофиране. Наложи ми се да пътувам до гр. Русе преди два дни, имаше много силни дъждове и докато шофирах във влажна обстановка не ми даде проблем нито веднъж, веднага след като дъжда спря, отново се появи проблема. Минах през няколко сервиза в гр. Пловдив и мненията бяха различни, от необходимост за смяна на датчик на колянов вал до смяна на клапани на помпата и смяна на компютър. Колата е напълно обслужена след като я закупих, филтри, ремъци, ролки и масла, дори смених датчика на коляновия вал вчера и отново имам същия проблем.За смяна на клапани на помпата ми искат 700лв. без труд, а за компютъра ми искат 800лв. отново без труд.Притеснявам се, че ще сменя още нещо, а проблема ще остане. Моля за съвет!Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Фиат Добло
Collapse
X
Реклама
Collapse