Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изсушаване на кола...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да докладвам какво стана за някой ако има същия проблем. Махнах ватата и мокета. Не свалях пластмасите около скоростния рост а само на едно място 10см от мокета се лаожи да срежа за да го извадя. Изрязах също така малко и зад педалите високо в дясно и високо в ляво на пасажерската седалка. после като го върна не би трябвало да си личи. Нямаше как да го извадя без да се махне таблото според мен. Сега съм ги оставил да съхне ватата. Карам си на ламарина докато изсъхне хубаво като само съм сложил стелките. Ако някой е наводни, наистина няма да мине без разглобяване. Моя мокет отгоре беше сух, но ватата като я натиснеш и излизаше вода, няма как да изсъхне според мен... Още повече, че мокета отдолу е гумиран...

Коментар

Ами за по-ударен ефект може да ползваш компресорен влагоабсорбатор затворен в колата.Правил съм го това на кола с проблем в клапите и потящи се прозорци.Ефектът е безспорен но има изисквания...Като за начало трябва да намериш уреда и трябва да оставиш колата за един ден примерно на място, където има ток.Влагоабсорбатора може да прави чудеса но не и в рамките на няколко часа.Освен това трябва да е топло - на студено не работят.Сравнително бърз начин за вадене на вода от купето, който не включва разглобяване.Просто идея.
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
      X