Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за покупка на Fiat Panda 4х4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еми лада нива няма да е , иначе друго гледам Сузуки Джими къса база.. Но азиатски коли не ме влекат хич ...Но се плаша и от ремонта на азиатските коли, а и гумите им са големи и мисля ,че ще оскъпят допълнително подръжката.( става въпрос за джимито )

Коментар

кола

До колко пари ти се даватВярно Панда 4х4 е по скъпа ако е здрава но повече от 2000. общо не е за даванеИначе виж Даихасу Сузуки.
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
        До колко пари ти се даватВярно Панда 4х4 е по скъпа ако е здрава но повече от 2000. общо не е за даванеИначе виж Даихасу Сузуки.
        Заделих си 5000лв, но за фиата гледам да не мина 3500лв. А иначе Джимито ми допада също много ! Но колата ще се драска много из горите, а джимито направо незнам на какво ще заприлича, пък пандата ми се струва точно кола за чупене без да се плаши човек за последствията.

Коментар

http://www.cars.bg/c1322858Нещо подобно не ти ли допада? Доста по съвременна визия има от пандата и определено ще ти върши повече работа в гората.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ти пък кво му предложи... това Daihatsu освен на вид е ужасно и като техника. Двигателите са им зле като цяло. Ако е Daihatsu то по-доре да е Feroza! Иначе Пандите 4x4 държат цена защото са по-малки и леки от джип, което води до по-малко разход на гориво. По-евтини са за подръжка, отколкото джип с по-големи гуми. Колегата добре се е ориентирал!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

krasio_79bs написа:
              http://www.cars.bg/c1322858Нещо подобно не ти ли допада? Доста по съвременна визия има от пандата и определено ще ти върши повече работа в гората.
              Не приял, тази количка даихатсу не ми допадна!Но иначе хубавото и е, че е тясна ( както аз търся ) и висока с прилични гуми, и е 1.3 мотор,което е по добре като к.с.!Но аз съм твърд привърженик на европейските марки и трудно бих възприел други, само по известни като тойота и сузуки бих се замислил.Само на пандата ми се щеше да е с по голям мотор като 1.3 или 1.6 , че това 1.1 незнам как ще се държи като живот

Коментар

xctr написа:
                Ти пък кво му предложи... това Daihatsu освен на вид е ужасно и като техника. Двигателите са им зле като цяло. Ако е Daihatsu то по-доре да е Feroza! Иначе Пандите 4x4 държат цена защото са по-малки и леки от джип, което води до по-малко разход на гориво. По-евтини са за подръжка, отколкото джип с по-големи гуми. Колегата добре се е ориентирал!
                Радвам се че има предложения няма значение дали ми допадат или не, Но и аз главно тръгнах с тази логика колега !

Коментар

Щом не щеш Лада Нива, ще се нахендриш.
                  Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                    Щом не щеш Лада Нива, ще се нахендриш.
                    Еми общо взето чета какви са отзивите за Ладите и има толкова минуси , колкото и плюсове. Най-добрите ( уж ) казват че трябва да си половин монтьор ако караш лада ,и че ръцете ти няма да се изчистят от масло никога. Все пак отбелязвам ,че това са чужди мнения , но за Пандата минусите са твърде малко а плюсовете много. Ладата за проходимост я признавам на 99% но критериите не са само проходимост.Искам да отбележа някои неща , защо точно Панда !1. Искам да карам както на черен път ,така и на асфалт ( не съм ловец а РИБАР , няма да газя в 1м. кал ). Колата трябва да има такива гуми ,че да са добре хем за асфалта хем за гората ( мисля за всесезонни със зимни профили ). Гумите са от значение ,защото освен че дигат гориво , ако са големи и с хубави грайфери за едно лято ще ги изхабя ако е топло времето , а нали знаете колко ще ми струва една гума , ако искам да е хем добра , хем да е за джип с голям цолаж, мисля че 4 такива гуми ще ми струват колкото една малка кола . Аз съм от Хасково , примерно решавам да ида на Арда или другаде по далеч и ето ти асфалт и голямо разстояние или да речем отивам на Дунава и т.н.2. Пандата е малка , мисля че каквото и да се чупи ще е евтино и по лесно за намиране от колкото едно азиатско.3. Ще и сложа газова бутилка и разход от 8л бензин ще е 8л газ , което е абсолютно БЕЗ ПАРИ !!!! Как да не караш километри когато се возиш без пари 4. Тясна е ,и точно такава искам , при възможност гледам даже да е още по тясня , вече пътищата из горите не се чистят от овчарите , навсякъде вече е супер тясно, казвам ви от личен опит , ходим с Опел Фронтера на един колега в един язовир из гората за риба и оставяме колата на 3км от гората , щот оътечката е тясна колкото за каруца и едно магаре, а такива пътиша са много, мисля че пандата ако си добър шофьор ще се справиш с всякакви коловози , и е лесна за вадене защото е лека, няма да се палаша дали ще остана или не.5. Няма много електроника , което аз лично ценя МНОГО !Единственото нещо ,което ще ми липсва е климатика от аудито .... и си мисля как ли ще се държи на стръмно при постоянно изкачване този 1.1 мотор дали има достатъчна сила !?!?

Коментар

Не знам точно какъв е мотора,но ако е като на ритмо и застава,в коша без проблем влиза 1,3 и 1,5 мотор и колата става звяр
                      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Балкански32 написа:
                        ...Искам да отбележа някои неща , защо точно Панда !( не съм ловец а РИБАР , няма да газя в 1м. кал ...
                        Имам същото хоби и искам да ти задам 1 въпрос:Как по дяволите ще събереш в това нещо примерно: 2 калъфа по 1.5м с въдиците,куфар с принадлежности/голям/,кеп,живарник и най-вече къмпинг оборудване-палатка,столове,маса,дюшеци,завивки и куп още неща....Ъпсурд...Минал съм по този път-ако наистина търсиш автомобил за риболов и излети се ориентирай към истински джип!Не се плаши толкова от обслужване и консумативи-има предложения които си заслужават вниманието...виж ми подписа :D "Совите не са това което са"
                        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Working...
                        X