Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за покупка на Fiat Panda 4х4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за покупка на Fiat Panda 4х4

Здравейте,Реших се да си купя Фиат Панда 4х4 от старите каси до 2003-4г. искам да е 1.1 мотор 54кс. или 55кс. незнам с точност кой мотор им е най-големия но останах с впечатлението че 1.1.и.е. е най-големия за този клас ( може да се бъркам ,поправете ме ако греша ). Пиша за помощ от колеги ,които са карали или разбират от тези коли, моля ви за информация относно какво трябва да гледам при покупка на такава кола ? Какви са възможните проблеми ,които най-често могат да възникнат при покупка на такива коли ? Ако някой колега има свободно време може и да се срещнем и да го почерпя някое кафенце ! Аз съм от Хасково , но уча в София , ако някой ми е по-път нека ми пише. След месец ще си продам аудито ( на брат си, който скъса ангренажен ремък ) и се мятам на някое фиатче панда 4х4 Преместена + коригирано заглавие.Модераторски екип fiat-bg.org

Моторите са:1.3 16V Multijet 4X4 (70 Hp) - дизел с ангренажна верига1.2 MPI 4x4 (60 hp) - пълна инжекция бензинИ двата ги слагат в Пунто.Аз бих взел дизелово, но поддръжката е маалко по-скъпа.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Моторите са:1.3 16V Multijet 4X4 (70 Hp) - дизел с ангренажна верига1.2 MPI 4x4 (60 hp) - пълна инжекция бензинИ двата ги слагат в Пунто.Аз бих взел дизелово, но поддръжката е маалко по-скъпа.
      Добре харесват ми като варианти , но това значи смяна на мотора от пунто на панда нали така ? Тогава нямали да е доста играчка ? Иначе като бюджет ще разполагам около 5000лв

Коментар

Нее, това са моторите с които се продава 4х4 Панда Просто същите се вграждат и в Пунто МК2.
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
          Нее, това са моторите с които се продава 4х4 Панда Просто същите се вграждат и в Пунто МК2.
          говорим за моделите до 2004г. нали така ? от тях не видях никакви такива в мобилето и карс.бг !?

Коментар

Уф, май се обърках За тези сладурчета ли говорим:http://www.cars.bg/c1105865
            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
              да точно ... не искам новата каса , старата повече ме кефи . Искам да я ползвам в гората из тесни пътечки , запален рибар съм !!! Не искам нещо много лъскаво , а старото хем е по малко ел.

Коментар

1.1 55 е най-големия мотор, който също се вгражда в Пунто МК1.Моно инжекция, здрав е, ама си обича бензина Газифицира се без никакви проблеми.http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=6915
                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                  Мисля да си поиграя доста с купето .. отсега гледам Лебедки , Халогени над покрива и пред бронята , метални предпазители пред бронята и долу отстрани на вратите , ще си затъмня задните стъкла и ще си боядисам джантите на бяло , но мисля да сложа едни джанти дет са вдлъбнати навътре ( но няма да са широки , за да не зоря мотора ). и.т.н. , но касата обезателно старата !!! Иначе много ми допадна 1.3Д с верига , това е абсолютно перфектно като мотор...

Коментар

Новите са скъпи... 6-7 хилки Търси нещо евтино, пък после се заигравай както искаш
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                      1.1 55 е най-големия мотор, който също се вгражда в Пунто МК1.Моно инжекция, здрав е, ама си обича бензина Газифицира се без никакви проблеми.http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=6915
                      Да газ ще и сложа , и то доста добра , тука има един сервиз ,който монтира много качественно газови бутилки, разполагат с добра компютърна програма за това нещо ( уредбата на аудито ми е монтирано там и вече 6г. без никакви забележки ). Като гориво съм по-доволен от газ-та ( брат ми беше с дизел и няма място за сравнение с цените ) газта е в пъти по евтина.Но нека към темата , какво ме съветвате да гледам при покупка на 4х4 ? Купето за ръжда ще я гледам , както и мостовете, мотора ще проверя дали е читав ! А друго какво ме съветвате да гледам ?

Коментар

M5kov написа:
                        Това чудо, от тази година и на таква цена?? Какво толкова има, че е толкова скъпо?

Коментар

4X4 Принципно за тея пари бих взел истински джип.Пандата е готина, но цените наистина са космически.
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Имах колега с такава "коза". Ми ни е кола ни е джипка. Вътре е много тясна,не е достатъчно висока според мен за коловози и горски пътища. На дълъг път е трагедия. По добре си вземи някое малко джипче от рода на Дайхатсу,Сузуки и подобните им. За тая чудесия предполагам и частите ще се намират трудно.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Взимай една Lada Niva и си ти.
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                              X