Колеги,изписано е много по тази тема,но сега имах възможност да разгледам подробно различни видове крушки осрам.Нещото,което ме впечатли е,че крушките 50% повече светлина,4000°К и 30% всесезонни имаха една картинка с часовниче и им даваха 2 пъти по-малък живот от нормалните!Интересува ме как стоят нещата при Филипс?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак за крушките!
Collapse
X
-
Аз днес ходих до Шел да си купя Осрам Силвърстар за Бравото, ама нямаше Н1. (нали такива бяха, нещо да не се изложа). Иначе продавачката усилено ми предлагаше Н4.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Това ми попадна след известна доза ровене:For reference, here are the lumens/hours-to-63%-fail for an H4 lamp low beam.OEM H4 (GE/Stanley, other top tier): 885lm/2400hrs (long life versions for warranty reasons)Standard H4 (GE/Sylvania, etc): 1000lm/900hrs+30 H4 (Philips +30): 1100lm/660hrs+50 H4 (Philips +50): 1150lm/550hrs.Вижте и тази статия за крушките (на руски) - http://www.potrebitel.ru/data/11/14/p38lamp.shtmlНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
trace написа:Аз днес ходих до Шел да си купя Осрам Силвърстар за Бравото, ама нямаше Н1. (нали такива бяха, нещо да не се изложа). Иначе продавачката усилено ми предлагаше Н4.zfa159 написа:А я аз да ви запитам къде ги откривате тези крушки. Аз гледам по магазините с части и т.н. където ходя ама.....няма
Коментар
-
masterkar написа:doofiat написа:Аз бях обиколил 4 бензиностанции Шел, докато си намеря Осран Силвърстар. На последната им вдигнах скандал.
Коментар
-
За 10 години активно шофиране се убедих, че бензиностанциите не са най-доброто място за закупуване на крушки! Често продават боклуци, персоналът е ниско квалифициран за да ви помогне в конкретна ситуация. Купувам крушки от такива места само в краен случай-ако ми изгори крушка на път и нямам резервна. А Н1 от Philips си купих от фирмен магазин-официален вносител на крушки.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:За 10 години активно шофиране се убедих, че бензиностанциите не са най-доброто място за закупуване на крушки! Често продават боклуци, персоналът е ниско квалифициран за да ви помогне в конкретна ситуация. Купувам крушки от такива места само в краен случай-ако ми изгори крушка на път и нямам резервна. А Н1 от Philips си купих от фирмен магазин-официален вносител на крушки.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар