Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джанти от Фиат на Опел?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Без втулки даже при свпадаща делителна не винаги се сентроват добре джантите, особено по-големите цолажи, защото колелото е доста тежко. Като си купиш раздвижни болтове и втулки, златни стават. При голямото предлагане на лети джанти на 100 мм, операцията е безсмислена.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Човека не е на зор за джантите ,а за гумите. Все пак на 30лв. читава гума с джанта не се намира навсякъде. Няма и как да прехвърли само гумите,тъй като опела му в момента е с 13-ки.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ми да ги слага, не е на моята кола...
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

За справка и пореден път
          Прикачени файлове
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

muns61 Ми няма да ги слага! Не съм от търгашите,които за 100лв биха рискували да повредят нечия кола или пък по лошо.NikMar на първата страница съм цитирал данните от същата таблица.Моля модератор да заключи темата!Благодаря ви за помощта!
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
            X