Колата е Мареата от подписа. Досега не е имало проблеми, но днес ми изгасна на няколко пъти (на празен ход), а от време на време ми държеше високи обороти. Като изфорсирам, оборотите се стабилизират. Последната седмица ходих на почивка и минах към 1300 км., ако е от някакво значение.П.с. Нямам газова.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Играят" оборотите и гасне
Collapse
X
-
С дърпане и помощта на отвертка.Разглобяваш го,почистваш графитните писти,разтваряш малко пластините за по-добро контактуване,проверяваш за прекъсване на пистите,сглобяваш,монтираш с натискане.Дано са ти тънки пръстите,защото работата е почти часовникарска.Преди монтажа може с мултицет да провериш дали съпротивлението се мени плавно и дали няма прекъсване някъде.
Коментар
-
S_BANKOV написа:И преди да бараш адаптацията си провери дросела и дали няма някой спукан маркуч и да смуче въздух."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Принципно да, има такава вероятност, ама маркучлетата са доста дебели и до сега не съм виждал кола с напуквания по тях :/В Събота си нямах работа и свалях моя да го поизчистя, имаше нужда...След това си искаше нова адаптация - като форсирам, оборотите стояха 2-3 секунди на 2000 и после се нормализираха.След ресет, всичко си дойде на мястото.Чистих мръсотията с разредител АМБ."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар