Та отскоро имам Купе и нещо термостата не е като хората. Двигателя е 2.0 16V. На дълго не може да достигне до 90 градуса, а стои между 50 и 90. Градско даже идва над 90 - може би 95. Като перката включва за 10 сек и пак изключва. Предполагам, че нещо е отворил и блокирал и бъзика и двата режима. Решил съм да го изтърбушвам и да слагам от Ренде 5 на 83 градуса в маркуча към радиатора. Охлаждащата течно е на 1 пръст под маркировката за MIN и ми казаха, да не доливам, че щяло да изхвърли.... До колкото знам, колата е със сменена водна помпа и нов антифриз... Ще бъда благодарен за коментари относно проблема и как да постъпя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към колегите с Купета
Collapse
X
-
Здрасти! Извънградско нормално държи към 80 градуса(не приемай с абсолютна точност показанията на уреда, защото все пак не отчита толко точно). В града-около 90(плю-минус градус-два). Аз съм с чисто нов Бер и това са показанията. Преди като покарам без спиране 2-3 километра и от 90 градуса падаше на 50-60, зимата за загряване да не говорим. Друг е въпроса, че тази кола няма хубаво парно!!! Ориентировъчно термостата е около 100лв, зависи кой колко ще те натовари
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар