Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пулсации от ауспуха на празен ход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Повдигачите са под валовете, като свалиш валовете той ангренажа пада
    punto HGT

Коментар

Да бе, справих се с Гугъл-а междувременно. Ми тъпотия. От цялото упражнение единствено ме притеснява зацепването на ремъка. Иначе има условия да са мръсни тия повдигачи, не е като да няма.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
        Да бе, справих се с Гугъл-а междувременно. Ми тъпотия. От цялото упражнение единствено ме притеснява зацепването на ремъка. Иначе има условия да са мръсни тия повдигачи, не е като да няма.
        За зацепването си трябва иструмент. Ако питаш мен карай докато стане време за смяна на ремъка и тогава ги съчетай нещата
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

slonikon, може да измериш компресията на цилиндрите, но на загрял двигател. На него цилиндър трябва да е по-малка.
          FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
          FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

kik73bg написа:
            slonikon написа:
            За зацепването си трябва иструмент. Ако питаш мен карай докато стане време за смяна на ремъка и тогава ги съчетай нещата
            Да де, аз питам всякакви въпроси, даже такива, на които отговорът ми е почти ясен ама ей на: има двама колеги, на чието мнение имам доверие и единия вика "тичай бързо", другия вземи изчакай... Ха сега де?!Чудя се и друго: ефектът от запекъл повдигач няма ли да е същия, като от нагорял клапан? В смисъл пак да трябва да засмуква въздух от ауспуха?Меренето на компресията май ще помогне да разбера кои повдигачи да сменя, но така или иначе всичките трябва да се почистят. Ся търся ултразвукова вана.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
              . Ся търся ултразвукова вана.
              Има в Лисансервиз.
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Аз ще си купя една. Все пак, спешни ли са тия повдигачи, или не са?Аз предпочитам да не са, че до смяната на ангренажа има още поне 10000 км.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                X