Здравейте Моля някой да ме светне дали облегалките на задните седалки на Мултиплата /по-красивата визия след 2003-2004 / могат да се регулират като се накланят назад .Аз имам Улисе и облегалките на задните седалки се накланят така .БлагодаряГрешен раздел > ПреместенаМодераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни седалки на Мултипла след 2003 г
Collapse
X
-
Могат да падат колкото предна-средна, обаче не трябва да има кора над багажника, че опират в нея Горе-долу така _/, че даже и по-надолу. Седалките на всички Мултипли са еднакви."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Да, 1.6 с метан.Миришат им краката Завирал съм си носа в ауспуха (случайно :D) и не се усеща абсолютно нищо, нито при зареждане, когато вадят пълначката.Перфектен разход, поносим вървеж, евтина поддръжка и лесно се ремонтира."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Още едно малко възпросче .Става дума за фейслифта след 2004 г.Вчера огледах две Мултипли в автосалони .И в двата случач ми казаха че средната предна седалка МОЖЕ да се издърпа напред ,но и в двата случая не можаха да ми покажат как става това - не намериха нито лостче нито копче .И в края на краищата не разбрах тази средна предна седалка мести ли се напред или не .Защото като е в положението ,което я заварвам леко назад изтеглена и свива мястото за краката на средния пътник отзад .В краен случай обмислям да я махна съвсем ,ама по-добре ако се мести ,нали ?Благодаря .
Коментар
-
Май имаше лостче за местене, но няма вариант в който да е на една дължина с другите 2 предни, винаги ще е малко по-назад заради таблото.Не бих казал, че ще пречи на пътника отзад, сядал съм, колената ми опират в нея, но си е съвсем нормално, не се усеща някакво напрежение/ръчкане/дискомфорт.Задните седалки могат да се слагат в 2 позиции, долу в пода има 4 гнезда за всяка седалка, разликата е около 10 см напред/назад, ако дръпнеш средната в задните гнезда, най-вероятно няма да опират колената на човеко в предната седалка, но пък не знам дали няма да пречи кората над багажника на облегалката"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Мисля, че предната средна седалка не може да се мести напред и назад. Но пък задната средна седалка има 3 позиции, не две като външните.п.п. Първата версия си е по-красива от втората. Запомняща се отвсякъде.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ами не. Има средна задна седалка, която се мести напред и назад като предните седалки. Това отново е екстра, която я има или не, спрямо оборудването на автомобила.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Навремето се гъзурих доста да се пробвам да я преместя средната отпред,но така и не намерих начин. Иначе при мен на средната отзад има само две позиции, като на другите две. Иначе задните падат доволно назад и при махане на задглавниците на предните и пускането им , си става доволно легло за спане.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар