Здравейте! Искам да попитам, някой може ли да ми каже, защо съединителя запира като го натискам изщраква все едно че запира някъде по средата на натискането и след това влиза до долу. Смених жилото но продължава да запира много е неудобно особено ако трябва да караш бавно и често да превключваш предавките. налага се да натискам по силно и се получава едно изщракване. На моменти се оправя и не запира ама когато то си иска. Казаха ми че може да е пукнат или счупен някакъв лагер на съединителя в скоростната кутия. Моля за помощ и мога ли така да карам колата опасно ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съединителя запира PUNTO
Collapse
X
-
Re: съединителя запира PUNTO
dgargamel написа:Здравейте! Искам да попитам, някой може ли да ми каже, защо съединителя запира като го натискам изщраква все едно че запира някъде по средата на натискането и след това влиза до долу. Смених жилото но продължава да запира много е неудобно особено ако трябва да караш бавно и често да превключваш предавките. налага се да натискам по силно и се получава едно изщракване. На моменти се оправя и не запира ама когато то си иска. Казаха ми че може да е пукнат или счупен някакъв лагер на съединителя в скоростната кутия. Моля за помощ и мога ли така да карам колата опасно ли е?
-
Съединител
и при мен се получава почти същото но не е от съединителя миналата седмица го смених с VALEO като стария /не погледнах за тази вилка кадето влиза към съединителя /не бях там като го сменяха като натисна и запира към края натегнах жилото нищоотхлабих го пак нищо проблема си остава Също не включват и скоростите трябва да напъваш повечепонякога включват нормално, но рядко.
Коментар
-
да ти кажа при мене горе долу е така като натисна педала и някъде по средата запира нещо и се чува едно изтракване и след това педала слиза до долу. Като връща на горе не запира никъде. Най интересното е че на моменти се оправя и спира да закача мисля че когато запира съединителя става и по твърд на натискане. Днес например сутринта си работеше нормално много лесно се натискаше педала и без да запира но след известно време пак започна да запира по малко. Колата е PUNTO ELX 1.2 i.e 75 к.с 95г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар