Здравейте,тези дни ще ходя на оглед на Пунто 1,2 60/80 к.с. 2003-2005/големия фар/ г.На какво трябва да обърна внимание при огледа,какви слаби места има на модела.60 коня версията има ли проблем с компютъра при фейслифтовите модели?Как да проверя ел.усилвателя дали има още живот в него и всякакви други напътствия ще са ми от полза.Досега не съм имал досег с Фиат и нищо не знам за марката. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Punto 188
Collapse
X
-
Виж дали работят ел. стъклата, чистачките, направи няколко пълни завъртания на място на волана със/без СИТИ режим.Усилвателя е по-новият, без проблемните релета, за каквито масово се пише при МК2, само датчика за положението на волана си е същия.Компютъра рядко прави проблем, но се случва да се скапе, по-скоро не го мисли.Другото са обичайни неща - окачване, работа на мотора и прочие.Хубави колички са и евтини за поддръжка. 2 такива съм разглобявал на части, като едно малко лего са"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Re: Покупка на Punto 188
Izderata написа:Здравейте,тези дни ще ходя на оглед на Пунто 1,2 60/80 к.с. 2003-2005/големия фар/ г.На какво трябва да обърна внимание при огледа,какви слаби места има на модела.60 коня версията има ли проблем с компютъра при фейслифтовите модели?Как да проверя ел.усилвателя дали има още живот в него и всякакви други напътствия ще са ми от полза.Досега не съм имал досег с Фиат и нищо не знам за марката. Благодаря предварително!FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95
Коментар
-
Re: избор на кола
kluchar написа:Ако може вземи си 1.2 16 vВсе пак е по нов модел.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар