Ако е от значение цвета на колата...и със синьото е подобно. Моята я карам 7 години, досега на много мисвки съм ходил, проблеми не е имало( вкл и тип "левче"). Скоро ходих на една "за левче" и ми се е*а картинката...Интересното е, че тези петна са само по тавана. Колега, мога ли да те помоля да щракнеш снимка-две, да видим дали говорим за едно и също нещо?.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с боята след безконтактно миене!?
Collapse
X
-
Водата, която използват не е питейна, т.е. е пълна с много по-голямо количество хлор от нормално допустимото за питейна вода, затова и от хлора са се получили петната. Хлора да не е натурален продукт, химия си е. Най-вероятно има и други агенти за дезинфекция във водата. Аз поне така си обяснявам думите на момчето от автомивката, че е от водата и че била пълна с химияcurko написа:Ако е от значение цвета на колата...и със синьото е подобно. Моята я карам 7 години, досега на много мисвки съм ходил, проблеми не е имало( вкл и тип "левче"). Скоро ходих на една "за левче" и ми се е*а картинката...Интересното е, че тези петна са само по тавана. Колега, мога ли да те помоля да щракнеш снимка-две, да видим дали говорим за едно и също нещо?.Fiat Croma 1.9 16V MJet
Коментар
-
muns61 написа:Промишлената вода, която са длъжни да използват автомивките, не се обработва с нищо. Да вземаш акъл от някой, който е дорасъл до мияч на коли, е меко казано наивно.Fiat Croma 1.9 16V MJet
Коментар
-
veselin10 написа:Нали трябва автомивката да има собствен водоисточник? Защо като спрат водата в квартала и мивките не работят???A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
didich написа:kokondrel написа:Повечето евтини препарати за автомивките са силно алкални (т.е. основи). Ефекта от това е твоята случка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар