Колеги,След като се прецаках сам и измих колата на автомивка тип "левче" с препарата за безконтактно, цялата кола стана на бели петна, дори след като три пъти я плакнах. Въпроса е, че сега като разтъркам с пръст, много трудно падат белите петна, бялото се маха, но остава очертание от петното все едно лака е разяден, ужас. Явно и боята е толкова "хубава". Само не мога да преценя дали е остатък от препарата или е разядено. Ще я дам някъде да я измият хубаво, но задължително да не е безконтактно, пък да видя след няколко измивания дали ще се оправи.Въпроса е, ако не се оправи, как мислите да се пробвам ли сам да я полирам на проблемните места и дали ще се оправи така или да я дам някъде където професионално да ми я пастират и полират?Ако някой е имал подобен проблем или може да даде съвет ще съм благодарен да сподели
Само да уточня, че колата я взех скоро и продавача каза, че е пастирана. Не знам дали, това може да е повлияло по някакъв начин и дали е удачно да се пастира пак за толкова кратък период.Поздрави

Коментар