Аз не съм чел мнениятя на другите колеги но аз съм много против тази марка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приста ойл
Collapse
X
-
Аз пък си харесах това: ФОРМУЛА УЛТРА RS 10W-60На него и пенообразуването му е 0/0. Някой да може да каже цена? Че не съм го виждал по магазините.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
doofiat написа:gdd55 написа:притесняваме това че на ултрата 5/40 само на нея има написано пенене при 93С забележете гоI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
moko написа:Аз ви давам вода от извора, пък вие се навеждате да пиете от локвата. Избора е ваш.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:moko написа:Аз ви давам вода от извора, пък вие се навеждате да пиете от локвата. Избора е ваш.
Коментар
-
filiar написа:Колеги, аз съм с Приста Лидер полусинтетика и мога да кажа, че съм страшно доволен За изминатите вече 9000 км. цвета не е мръднал и нивото също. Температурно се държи много добре.На старата кола също наливах приста и всичко си беше ОК.
Коментар
-
само ще ви кажа че всички добри конструкторски бюра правят сериозни тестови(практически) това е инжинерния подход аз ви давам точно този подход на опита "аз мога да ви дам наблюдения но за фиата от подписа ми вече 10 години го караме(преди баща ми сега аз ) с приста shpd 15w40 и няма никакви проблеми преди две години отваряхме двигателя на 500 000 км (беше пукнала главата между клапаните на три цилиндъра) и двигателя беше без грам ръб по ризите и преди да го отворим компресията на всички цилиндри беше около 20 бара само сменихме сигментите и готово това е моето мнение за маслото на приста"мисля че ако не беше добро това масло нямаше да стигне толкова километри колата пак и тази кола се кара доста активно ходила е даже в русия и там на техните студове пак никви проблеми пак както виждате е с турбо и някои ако иска може да го чуе работи си перфектно затова никои не може да ме обеди че това масло не става за употреба.Fiat Croma 2.5TD 86
Alfa Romeo 2.5TD 94
Коментар
-
do4ko написа:само ще ви кажа че всички добри конструкторски бюра правят сериозни тестови(практически) това е инжинерния подход аз ви давам точно този подход на опита "аз мога да ви дам наблюдения но за фиата от подписа ми вече 10 години го караме(преди баща ми сега аз ) с приста shpd 15w40 и няма никакви проблеми преди две години отваряхме двигателя на 500 000 км (беше пукнала главата между клапаните на три цилиндъра) и двигателя беше без грам ръб по ризите и преди да го отворим компресията на всички цилиндри беше около 20 бара само сменихме сигментите и готово това е моето мнение за маслото на приста"мисля че ако не беше добро това масло нямаше да стигне толкова километри колата пак и тази кола се кара доста активно ходила е даже в русия и там на техните студове пак никви проблеми пак както виждате е с турбо и някои ако иска може да го чуе работи си перфектно затова никои не може да ме обеди че това масло не става за употреба.
Коментар
-
Хм, лидера не ми хареса, ултрата изглежда добре, ама тази пенливост???А и на Маруся й предписват 10W40 та ме е страх тези 5W40 да не вземе да ги хапва/праща в катализатора.Я кажете повечко за пенливостта. Че иначе в хит си харесах един синтетичен валволин, ама 75лв пък пристата на добра цена иде...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Колеги само да знаете ,че приста редовно изкупуват старите ми масла и ги преработват и от много сервизи го изкупуват , така че според мен не можем да говорим за качество и пробег нали се сещате , все пак не правя анти-реклама на българското има и вносни масла който са боклуци мога да назова някои от тях Q8-голям боклук става като ЕП-90 неможе да се източи като стане ред за смяна особено на дизел, ARAL прехвален нески боклук на нивото на приста е, SHELL -същата боза като приста преработено в гърция, все пак който има съмнения за маслата има си лборатори кадето може да се тества , и все пак не обеждавам никой ,никога ни бих сложил от тея масла и най-вече ПРИСТА!!!FIAT UNO 1,4i ELEGANZA 160.A1.046
Коментар
-
cougar написа:Колеги само да знаете ,че приста редовно изкупуват старите ми масла и ги преработват и от много сервизи го изкупуватFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар