Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Приста ойл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...
    Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
    Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

Т.е. Приста Ултра 5W 40 е за мен.

Коментар

doofiat написа:
        Бате ти написа това още вчера, ма некой требе да чете!!!Що требеше да гърбите човека да пише толкоз?! Аре от мен да мине пак: http://www.prista-oil.com/pdf/oils/b...ra.pdfМоко, моля те кажи някаква ориентировъчна цена за разфасовките 1, 4 и ако има 5л... плс!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

...

Коментар

Nino написа:
            doofiat написа:
            Бате ти написа това още вчера, ма некой требе да чете!!!Що требеше да гърбите човека да пише толкоз?! Аре от мен да мине пак: http://www.prista-oil.com/pdf/oils/b...ra.pdfМоко, моля те кажи някаква ориентировъчна цена за разфасовките 1, 4 и ако има 5л... плс!
            Nino--> <-- doofiat- Що не четеш бре - каза Nino- Ми де да знам, то много букви, мош ли ги видя сичките - отговорил doofiat- А ся излез, поработи и след малко пак влез

Коментар

moko написа:
              Писал сам не един път, че бачкам именно в тази фирма и именно през мен нимават абсолючто всички моторни и трансмисионни масла преди да им се даде партида и да излязат на пазара. За всички които си мислят че маслата не струват просто няма да им обърна внимание. Да дават пари за глупости. Все едно знаят къде и от какво са правени тези "вносни" масла с които карат. Аз си карам с Приста и никой не мойе да ме накара да сложа друго масло. Всеки има право на избор, аз вече направих своя.
              А такааа... :P А на мен ще ми отговориш ли по тая тема?Вярно, не е за масло, обаче не ми стигна търпението да издирвам един от продуктите ви
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

...

Коментар

moko написа:
                  ....НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ОТ АНТИФРИЗА "МОТОХ" или"МОТЕХ"... :D
                  А защо по-точно - ментак ли е или какво!?
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

...

Коментар

moko написа:
                      Esper написа:
                      moko написа:
                      Писал сам не един път, че бачкам именно в тази фирма и именно през мен нимават абсолючто всички моторни и трансмисионни масла преди да им се даде партида и да излязат на пазара. За всички които си мислят че маслата не струват просто няма да им обърна внимание. Да дават пари за глупости. Все едно знаят къде и от какво са правени тези "вносни" масла с които карат. Аз си карам с Приста и никой не мойе да ме накара да сложа друго масло. Всеки има право на избор, аз вече направих своя.
                      А такааа... :P А на мен ще ми отговориш ли по тая тема?Вярно, не е за масло, обаче не ми стигна търпението да издирвам един от продуктите ви
                      Аз съм със синия антифриз купих го по около 5 лв. за литър концентрат. По принцип наистина розовия е по-хубав, с удължен живот , но пък е и по-скъпичък. Ако можеш да дадеш ~ 32 лв. за 4 литра няма да съжеляваш.Миналата седмица се правиха сравнителни изпитвания на 10 вида антифриз (син), който се продава в България. Имена не ме питайте не мога да казвам, само ще споделя две работи. Най-добри резултати даде нашия. НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ОТ АНТИФРИЗА "МОТОХ" или"МОТЕХ". Мисля че го има в Метро. В момента ще се води дело срещу фирмата производите. Вече започна изтеглянето му от пазарната мрежа.Информацията се заплаща. Да не забравите да почерпите. Майтапя се :D
                      Добре де, мисълта ми беше за нещо като фирмен магазин, сервиз или сергия някаква в която да съм сигурен че отивам и ще си намеря всичко на Приста. А не да обикалям като простинал кон магазинчета да търся розАв антифриз... Ако знаеш такова местенце - може и на прайвит че да не го цакат админите като реклама П.С: Метро е плод-зеленчук! Който си купува нещо различно от манджа от там, проблема си е негов

Коментар

...

Коментар

moko написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          moko написа:
                          ....НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ОТ АНТИФРИЗА "МОТОХ" или"МОТЕХ"... :D
                          А защо по-точно - ментак ли е или какво!?
                          Пълен, отвсякъде. Бягай далеко. Ако си с такъв махай и слагай каквото и да е друго. Както казах не мога да изнасям инфо, поради причината че ще се води дело срещу производителите. Точката му на кипене започва при 64.7 гр. Целзий. Прави си изводи колко ти е работната температура на двигателя и на антифриза. А за корозийни качестава да не говорим.
                          Не съм много сигурен, ама май точно такава марка купих 1 л. и долях около половината в системата.Ще видя довечера каква марка беше, но ако това, което казваш е вярно .... направо не знам...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

moko написа:
                            За Русе мога да ти кажа къде е фирмения магазин, но за Перник не знам. Аз моята кочинка я взех от Перник това лято.
                            Не Перник бе човек, там съм на хотел все едно Аз за Софию питам, за Голямото Село

Коментар

ебати - ако това " Приста Ултра 5W40 Покрива изискванията на API SM/SL/CF ACEA A3/B4-04; MB m229.1 MB 229.3 VW 502.00/505.00 " е верно, аз че карам само с такова масло!!!
                              "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                              (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
                                ебати - ако това " Приста Ултра 5W40 Покрива изискванията на API SM/SL/CF ACEA A3/B4-04; MB m229.1 MB 229.3 VW 502.00/505.00 " е верно, аз че карам само с такова масло!!!
                                Е да де, ама ако и цената е поносима.
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X