...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приста ойл
Collapse
X
-
doofiat написа:Т.е. Приста Ултра 5W 40 е за мен.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:doofiat написа:Т.е. Приста Ултра 5W 40 е за мен.
Коментар
-
moko написа:Писал сам не един път, че бачкам именно в тази фирма и именно през мен нимават абсолючто всички моторни и трансмисионни масла преди да им се даде партида и да излязат на пазара. За всички които си мислят че маслата не струват просто няма да им обърна внимание. Да дават пари за глупости. Все едно знаят къде и от какво са правени тези "вносни" масла с които карат. Аз си карам с Приста и никой не мойе да ме накара да сложа друго масло. Всеки има право на избор, аз вече направих своя.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
moko написа:....НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ОТ АНТИФРИЗА "МОТОХ" или"МОТЕХ"... :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
moko написа:Esper написа:moko написа:Писал сам не един път, че бачкам именно в тази фирма и именно през мен нимават абсолючто всички моторни и трансмисионни масла преди да им се даде партида и да излязат на пазара. За всички които си мислят че маслата не струват просто няма да им обърна внимание. Да дават пари за глупости. Все едно знаят къде и от какво са правени тези "вносни" масла с които карат. Аз си карам с Приста и никой не мойе да ме накара да сложа друго масло. Всеки има право на избор, аз вече направих своя.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
moko написа:kiro_of_the_day написа:moko написа:....НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ОТ АНТИФРИЗА "МОТОХ" или"МОТЕХ"... :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ебати - ако това " Приста Ултра 5W40 Покрива изискванията на API SM/SL/CF ACEA A3/B4-04; MB m229.1 MB 229.3 VW 502.00/505.00 " е верно, аз че карам само с такова масло!!!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар