Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при затварянето на тавана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при затварянето на тавана

Здравейте колеги, някой имал ли е проблем при затварянето на Фиат Крома 2006г. Моят се отваря лесно, но при затварянето има нужда от помощ. Благодаря за помощта ако някой откликне.

Здравей, колега.Аз имам същия проблем, но при мен дори и при отварянето се затруднява, но по-леко. В една друга тема един колега е решил проблема с хубаво почистване на каналите, след това с напръскване по пантите с WD40 и смазване с течна грес. Може да пробваш по описания начин. Аз пробвах така, но при мен не се реши проблема и сега съм взел някакъв силиконов спрей за смазване, прави тънък тефлонов филм върху повърхността като изсъхне, поне така ми обясни продавача. Та ще пробвам с него, когато имам време, и ще споделя резултата
    Fiat Croma 1.9 16V MJet

Коментар

Благодаря ти ще опитам да почистя водачите. Само се притеснявам при разглобяването.

Коментар

Опитай без да го разглобяваш, докрай назад го дръпни тавана и сложи парцал на върха на нещо остро пластмасово и пробвай така да почистиш каналите.
        Fiat Croma 1.9 16V MJet

Коментар

И така, както бях обещал да споделя, пробвах и със силиконов спрей да смажа, но резултат няма. Пак при връщане се получават вибрации и се затруднява с прибирането покрива. За сега ще си го ползвам така (което се случва рядко).
          Fiat Croma 1.9 16V MJet

Коментар

Working...
          X