Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo HGT 20v - дайте си мнението

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo HGT 20v - дайте си мнението

Здравейте,Харесал съм си едно такова фиатче, та ме интересува мнението ви за автомобила - слабости, разход.Абе какво да очаквам от такъв FIAT
    Bravo HGT

Re: Bravo HGT 20v - дайте си мнението

Хайде Zaphod .... убеждавай човека да си го купи ......... майтап ... разкажи му ....
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Хайде добре дошъл първо!То е ясно, че няма да те разубеждавам - все пак, това е най-хубавата кола !Освен това ’фиатче’ някак хич не върви за чудовището, което диша под капака - така казвахме едно време на полските Но стига шеги - имам такова ’фиатче’ - с две думи, много съм доволен, върви добре - т. е. еластичността му при ниски, средни, а защо не и при високи обороти е завидна, купето е добре обезшумено, имаш всички екстри, които можеш да тъсиш у такъв клас кола - 4 дискови спирачки, еърбегове, АБС и прочие, и прочие... Но това са част от силните страни, а ти питаш за слабите... Хм, не знам направо какво да ти кажа - засега такива не съм открил, ама наистина... То и отскоро го имам, деСтандартните неща, които се водят ’консумативи’ в БГ като носачи и т. н. са на цените на останалите Браво/Брава/Мареа модели, разликата е пренебрежимо малка.Колкото до разхода - тук е малко tough point, не мога да ти кажа точно за бензина, доколкото си мисля, разходът на градско е около 12, а на дълго - 7-8-9, в зависимост от карането.Понеже съм на газ - навън - при 160 - 10.1 литра, при 200+ - 14.4 литра.В града ми харчи 12, когато не вдигам над 100 между светофарите и 15, когато реша да съм малко по-спортен Ако имаш други въпроси - заповядай!
      Alles in Ordnung

Коментар

Коментар

По принцип и аз съм му много навит, утре или други ден ще ходя да го гледам по-обстойно и ще пиша как е. Силно се надявам да е добър. P.S. Дайте съвет къде да го карам на диагностика
          Bravo HGT

Коментар

mariobg написа:
            Аз се сещам за един "недостатък", ако може така да се каже. Като й дигнеш капака и всичко което виждаш е само двигател. Не е за "домашната работилница", ако пуснеш 50 стотинки най-вероятно няма да паднат на земята. Но пък как върви, аре колегата да си каже... аз само съм се возил...
            Мдааам, определено няма да паднат, дори и да си шампион по ’Дартс’ Но - всяко нещо си има добри и лоши страни - то не е лесно да направиш от самолет автомобил Ела на някоя от срещите и ще ти демонстрирам Диагностиката е във Вантотрейд.
            Alles in Ordnung

Коментар

От тази кола можеш да очакваш всичко, което не си получил от друга, но най-вече.... Удоволствие!!!

Коментар

Един приятел си купи такова Браво, след като му дадох да кара моето (1.6 16V 103 hp). Но не го "уцели", т.е. нямаше късмет да попадне на хубава кола. Даде около 600 лева за смяна на съединителя, + задължителните консумативи. Казва че е доволен, но иска да слага газ, щото си гори количката де.УСПЕХ!и късмет

Коментар

Working...
                X