Да ви кажа, при трима майстори съм ходил и тримата казват, че ми няма нищо на предницата и е здрава - носачи, биалетки, но пак се чува някакво тъпо туп-туп като карам по лошо наредени, което бях чул преди година като карах една Мареа, няколко завоя.Спирачните апарати са здраво закрепени и ги отхвърлям.Понякога(при по-големи дупки) ми пука нещо във волана, но него го разбрах, че от някаква джаджа, която е на пода под педалите.Последния майстор ми каза, че лагера на карето е за смяна, но дали е от това. Като дам пълен ляв или десен няма припукване. Само при потегляне някой път при пуква, но не е от тампоните на двигателя. Дали може да е от карето?Амортисьорите са сменени и 4-рите с газови!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каре ли е, не е ли, чудя се!
Collapse
X
-
maiden написа:Сменял ли си спирачни дискове някога ?Питам, защото някои "майстори" слагат 4х100 от немски коли (по-евтини са) и разпробиват леко отворите, за да паснат отворите с главината. После се получава въпросния ефект
Коментар
-
Провери така нареченото магаре което носи всичко по предницата мотор и носачи.Понякога му се разхлабват болтовете с които е захванато към купето.Също и някой от тампоните на двигатела и предавателната кутия.Провери и болтовете които държат носача към магарето.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар