Izvinete 4e ne bi6a na BG za6toto niamam kirilica.Moje li nqkoi da mi pomogne otnosno vaprosa za bavnoto vdigane na staklatata na dolo varvat normalno no pri vdigane se ma4at i axa da sprat kak da gi opravq ? Predvaritelno BLAGODARQ След, като нямаш кирилица използвай Кредор-над прозореца в, който пишеш! Vladim
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бавно вдигате на стъклата - Punto S 75
Collapse
X
-
Re: bavno vdigane na staklata na Punto S 75
Kimbal написа:Izvinete 4e ne bi6a na BG za6toto niamam kirilica.Moje li nqkoi da mi pomogne otnosno vaprosa za bavnoto vdigane na staklatata na dolo varvat normalno no pri vdigane se ma4at i axa da sprat kak da gi opravq ? Predvaritelno BLAGODARQPunto SX 1.1 55
-
Ако беше проблема в слаб акумолатор щеше да има разлика при работещ двигател и само на контакт.Най-вероятно ще се оправи като махнеш кората на вратата и почистиш и смажеш движещия механизъм както е казал колегата. За всеки случай провери и за окислени връзки по копчетата и машинката.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Kimbal написа:Ощте едно въпросче. На пунтото отзад пише S а колата е с ел. стъкла и еарбег 75 коня 1996 Във форума пише че S е без тези нещта . Тогава какава модификация е?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Kimbal написа:Ощте едно въпросче. На пунтото отзад пише S а колата е с ел. стъкла и еарбег 75 коня 1996 Във форума пише че S е без тези нещта . Тогава какава модификация е?Punto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар