Здравейте на всички, току що се регистрирах и мисля да си излея мъката
Преди няколко месеца си купих Fiat Bravo 2000г 1,2 16v на пръв поглед много запазена, в сервиза на Дунев също потвардиха че колата е перфект!?! Да ама не, миналия петък всичко тръгна на зад. Колата започна да прекъсва губеше обороти халцаше кихаше, все неща, които до сега не се бяха случвали. Естестевено веднага потърсих помощ от мои близки те ме насочиха към сервиза за Фиат който се намира в Люлин 2 точно срещу пощата / предполагам повечето от вас знаят за него/ та закарах колата там чисто и просто да разбера какъв е проблема - Имах опасенията че съм запушил някоя дюза и че свещите са за смяна! Оставих колата пича който работи там да я погледне защото имаше работа! Вчера се чух с него по късно вечерта и ходих до сервиза ... проблемат на колата се оказа такъв ... преди да я купя са се случили доста неща с тази кола. Имало в воден удар - повечето от частите по двигателя са супер много деформирани лошо много лошо казвам си аз и продължавам да слушам пича от сервиза на две на три ми обясни че съм бил прецакан и че трябва да се направи основен ремонт на двигателя! Започнахме да смятаме части труд кое от каде ще се поръча как ще се достави в крайна сметка той ми обяви цена от 3250лв
такъв удар получих в гръб че няколко минути виждах само как Фиатчета Браво се въртят около главата ми! Не съм на ясно кое колко струва но 3250 лв за основен ремонт на двигател ми се струват супер много! Знам че повечето от вас поне малко от малко знаят за какво става въпрос, моля ви изкажете мнението си! Защото мисля да я запаля тази кола!

Коментар