Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat croma 2 дисплей

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiat croma 2 дисплей

Търся да закупя такъв автомобил и имам няколо въпроса.Как се сменя езика на дисплея фиат крома 2.този италиански нищо не разбирам.Огледах няколко екземпляра но на всички на таблото изписва някакви грешки и свети знак внимание.джамбазите ми обясняват било изгоряли крушки или сензор на парктроника, там е работата че всеки път различно лъжат.Като се бутнат задните седалки става ли равно в багажника (демек да може да се спи).Мерси предварителноГрешен раздел-> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    rover 420d,fiat punto, кандидат за fiat croma 1.9jtd

На таблото в ляво от волана търсиш копче MENU натискаш и и със същото копче нагоре - надолу търсиш да смениш езика всичко това се прави с ключа на контакт.... За изгоряла крушка свети лампа крушка с внимание по средата. Триъгълник свети в други 100 случая. Седалките не стават съвсем равни дори и да я има кората за двойният багажник.
    Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Голямо мерси , че тия тарикати излизат с номера че не може.Явно има какво да крият.Забелязах че са два вида багажници, двойния ми хареса

Коментар

Най-често на нов внос коли свети триъгълника в жълто заради необучени стъкла причинено от падал акумулатор, изписва го и на дисплея чие стъкло не е обучено.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

trota написа:
          На таблото в ляво от волана търсиш копче MENU натискаш и и със същото копче нагоре - надолу търсиш да смениш езика всичко това се прави с ключа на контакт.... За изгоряла крушка свети лампа крушка с внимание по средата. Триъгълник свети в други 100 случая. Седалките не стават съвсем равни дори и да я има кората за двойният багажник.
          А на бас, че ако преди това не е вкаран друг език в навигацията няма да проговори на друго освен на талянски П.П. Вкарва се с допълнителен диск към новата версия която чете и карти 2014/2015П.П.2 Аз май се обърках, че говорите за навигацията, а я вие май за боди дисплея говорите... баса отпада
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

акумолатора наистина беше много слаб едвам завъртя но запали.по ел. часта(стъкла огледала централно фарове климатроник и т.н) всичко работи единствено парктроника не съм тествал.все пак не знам всичките и екстри така че може да съм пропуснал нещо.в момента чета всичко каквото ми попадне относно автомобила особенно 1.9дизел 150коня ръчни скорости след 2008г за да съм по подготвен.за сега бях само първиначални огледи Дупница Благоевград и София но само една беше с добър външен вид и много добър звук от мотора (мек стабилен и без притрисания) лошото че е много ограничен избора.

Коментар

Езикът се сменя от бутон меню, ако колата не е с навигация и от менюто в мултимедията, ако е с навигация.Жълтият триъгълник свети заради прозорците. Най-лесно се разбира (ако не разбирате какво пише на дисплея), като задействате комфорт-функцията. Сваляте 4-те стъкла, натискате и задържате бутонът за заключване на ключа. Необученото стъкло няма да се вдигне, а останалите ще се затворят.Аз си избрах на практика първата Крома, за която ми стигнаха парите.От тогава съм минал почти 60 хиляди км, без кой знае какви ремонти. Най-добрият автомобил, който някога съм имал.П.П. Моята беше на английски, но я включих на италиански. Всичко си се разбира

Коментар

Working...
              X