Здравейте колеги, имам една необичайна питанка. При изправени гуми волана не е на 90 градуса а бяга малко в дясно, минах преди няколко дни на реглаж на предница след смяна на носачи и кормилни накрайници и предница е 6+ но волана сега ме побърква като е крив. Свалих капака заедно с airdbag-а развих големия болт, свалих и волана след това го центровам на 90 градуса и завивам внимателно и изглежда прав, но в момента в който изкарам колата на тест драйв и пак седи крив... И то с много! Някой ако може да ми даде съвет или насоки къде бъркам ще бъда много благодарен. Малка добавка към поста-след като монтирах airdbag-a отново и лампата на таблото не изгасва...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto mk2 настройка на волана
Collapse
X
-
колега аз го имах същият проблем и пак от лек удар предните колела стояха леко отворени и по точно дяснотоизправяш волана за целта ти трябва и канал когато волана е изправен и центрован поглеждаш гумите в какво положение са едната ще бъде леко отворена слизаш в канала и разхлабваш контрагайката на накрайника и навиваш оста на накрайника докато отворената гума дойде в нормално положение и стягаш гаиката към накрайникано след като това са ти го правили в сервиз иди там и те да си оправят нещата
Коментар
-
Мерси за бързите отговори, но пак казвам проблема не е в колелата а във волана, има ли някакъв начин да се центрова. Предпочитам сам да се помъча и да го оправя щот ми писна да хода по майстори, от началото на лятото научих всички в сервизи в града.. а да не говорим колко пари са изхвърчали.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар