Здравейте колеги, от скоро съм притежател на фиат пунто 1.7тд. Още когато я взех колата имаше доста забележки като една от тях беше при пълен ляв/десен се чува свирене закарах я на сервиз и ми казаха, че е помпата на хидравликата но ще издържи още. Карах я така известно време и един ден при нормален обратен завой нещо стана и при въртене на волана на място при запалена кола нещо все едно задира или хърка(много е дразнещо) и при пълен ляв и десен все още свири , закарах я на сервиз направихме пълен ремонт на хидравличната помпа абсолютно всичко в нея е сменено и сменихме маркуча за високото наляганезащото течеше, но никаква промяна.Ще съм ужасно блаодарен ако някой ми каже какво мисли, че е проблема и дали в този маркуч вътре има някаква клапа защото сложихме нормален карбован маркуч...дали е от него дали е от рейката или нещо друго...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с хидравликата - моля за помощ
Collapse
X
-
Това при пълен ляв/десен имам желание да се оправи, но при самото въртене нещо не е наред и това ми е по-големият проблем. Искам да съм сигурен, че проблема е в рейката а не в този маркуч за високото налягане.Ако някой е имал подобен проблем или е запознат точно с ситуацията моля да сподели.
Коментар
-
Колега,възможно е преди да вземеш колата да има някакъв удар в колело.При такъв удар понякога щангата не се изкривява а се изкривява рейкатаТова може да се провери и визуално като се свали маншона отляво и се погледне рейката.Ако кривината е сериозна се вижда на око.brava 1.9.jtd 2001
punto 1.2 sport 1994
Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар