Днес ми се случи следната ситуация....Отключвам си Типото чрез дистанционното и всичко е ок,сядам давам контакт при което лапите по таблото едва светят и се чува едно жужене под таблото,при опит за запалване едно цък и всичко гасне.След няколко опита вече и лампите по таблото не светват.През това време алармата прави някакви жалки опити да се включи,както и да заключи колата.Самото жужене е в такт ,все е дно е мигач,та се наведох да огледам предпазителите и релетата.Свалих всички последователно и си бяха здрави,но при един 7.5А предпазител към средата на дясната колона бушони при изваждането релето на мигачите започва да вибрира и жужи силно,като го извадя алармата започва да миаука жално без сили,а бе побърква се (тъй като аварийните са вързани към нея).Това определено ме наведе на мисълта че релето се е прецакало тотално,макар че няма изгорял предпазител,въпросът ми е може ли покрай него да е заминало и друга?Като я гледах как се мъчи като пробвах да я паля само ми минаваха изгорели компютри и т.н. през главата...
П.С. А в Бургас никъде няма такова реле.Ше получават в петък и сега само я мисля пред блока без да може да я подкарам....
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар