здрасти как се настроиват пръскалките за челното стъкло на фиат брава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
настройка на пръскалки
Collapse
X
-
Взимаш малко отверка или нож. По-добре отверка. В страничната част на пръскалките има...така да ги кажем "винтчета" . Връткаш и гледаш на къде ще се преместят пръскалките (горе или долу) и така докато ти хареса как пръска.Абе колега....без да се засягаш, но не можеше ли да слезеш до колата и да го видиш това, вместо да пускаш тема?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Kay_ написа:Взимаш малко отверка или нож. По-добре отверка. В страничната част на пръскалките има...така да ги кажем "винтчета" . Връткаш и гледаш на къде ще се преместят пръскалките (горе или долу) и така докато ти хареса как пръска.Абе колега....без да се засягаш, но не можеше ли да слезеш до колата и да го видиш това, вместо да пускаш тема?fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc
Коментар
-
Kay_ написа:Взимаш малко отверка или нож. По-добре отверка. В страничната част на пръскалките има...така да ги кажем "винтчета" . Връткаш и гледаш на къде ще се преместят пръскалките (горе или долу) и така докато ти хареса как пръска.Абе колега....без да се засягаш, но не можеше ли да слезеш до колата и да го видиш това, вместо да пускаш тема?fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc
Коментар
-
И при мен не пръска със силна и права стртуя. Предполагам ако си поиграеш да смениш моторчето на казанчето, ще има ефект, ама чак толкова не се впрягам. Кофти е при вятър, че отвява всичко настрани Свалиги малко по на ниско от винта.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
аа да мерси имате право с висока скорост 100+ тази течност отива на страничните стъкла купих си една ботилка концентрат карио беше марката в шишето имаше бели работа като кокосови стърготини много съм недоволен от тази течност препоръчаите ми другаfiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc
Коментар
-
Josef Gazara написа:здрасти как се настроиват пръскалките за челното стъкло на фиат браваKay_ написа:И при мен не пръска със силна и права стртуя. Предполагам ако си поиграеш да смениш моторчето на казанчето, ще има ефект, ама чак толкова не се впрягам. Кофти е при вятър, че отвява всичко настрани Свалиги малко по на ниско от винта.kluchar написа:Наведи струятада пръска по надолу в средата и нагореТрябва проби ако не ръска силно мже да е запушено някъдеJosef Gazara написа:аа да мерси имате право с висока скорост 100+ тази течност отива на страничните стъкла купих си една ботилка концентрат карио беше марката в шишето имаше бели работа като кокосови стърготини много съм недоволен от тази течност препоръчаите ми друга
Коментар
-
кола
Нали ще прави проби може да е насочи на всякъдеОбикновено е на погледа на шофьора а струята върви нагоре .http://media.snimka.bg/8259/022773575-big.jpg
Коментар
-
Josef Gazara написа:и после ще има нова тема колеги търся "водна помпичка за пръскалките " в раздел купува продава :DFiat Stilo 1.6 16v
Коментар
-
Пръскалките на Браво/Брава/Мареа са пластмасови и в никакъв случай не трябва да се настройват с игла, забодена в тях, както се настройват някои от металните. Нещо повече: възможно е с иглата да се повредят отворите и някои да станат по-широки от други. Това коренно променя цялостното пръскане, защото някои отвори ще имат по-голям дебит от други.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар