Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Coupe

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Покупка на Coupe

    Здравеите колеги, Пускам тази тема от името на мой приятел, който тарси да си купи Fiat Coupe. Като цяло искам да попитам, какво точно да се гледа при покупка? 1,8 или 2,0 (със без турбо) мотора е по-корав. Като цяло всякакви съвети ще са полезни.Благодаря предварително.
    '03 Fiat Stilo 1.9 JTD - 115hp+

    #2
    кола

    Да не е пипано -побългарявано по инсталацията това е КРУГ ФИАТ и не всеки ще се оправи ако трябва да се ремонтира инсталацията
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      2.0 16v е най-истинския матор.

      Коментар


        #4
        Бивш собственник на купе 1.8 16В съм. карах го 4 щастливи години. Освен боядисване тук там, дето от простотия го жулках. Носачи предни и предни амортесьори заради наще прекрасни трудолюбиви майстори на пътища другите неща които съм сменявал са консумативи. Накладки, дискове, масло. Гарнитура на капака на клапаните. Караше се със иридиеви свещи, панелен филтър K&N, нова стандартна генерация само със задно много хубаво гърне, което правеше колата тиха до 3500 оборота, а нагоре ставаше хем шумно хем вървеше, по- приятно. Понеже злощастно го размазах със 160 преди 3 години и от тогава карам пунто 1.2 16в ми дойде страхотната идея пак да си купя купе преди месец-два. Тъкмо си бях намерил читав екземпляр, който беше с всичко фабрично, без да са му слагани педали, лостове топки, джанти и какви ли не други простотии от илиенци, но докато си намеря транспорт до Шумен го купиха. Останалите купета, които се продават според мен са прекалено много експлоатирани и доста покварени. На всичките или са много "правени" или не са хич поддържани. Варианта е ако има познат от някъде да си вкара от чужбина. От 20-те броя които има по БГ сайтовете. има 2-3 хубави ама според мен цени по 4000-5000 са малко в повече. Лимитед едишъна за 7000 си заслужава, но на мен лично са ми в повече тия пари. Особенно за кола, която ако си купя ще искам винаги да върви и изглежда добре. А и лично аз Турбо моторите много ме дърпат, но за ежедневка, поне за мен е много скъпо удоволствие в предвид разходите на гориво ( дори на газ( което пък на турбо кола 200 коня су е леко тъпо да се осакатява))

        Коментар


          #5
          да така е колега инсеин виж цените започват от 1900 2000+ и поддръжката няма да е евтина
          fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc

          Коментар

          Working...
          X