Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предно стъкло FIAT Stilo 1.9 JTD Хечбек 4 врати

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Предно стъкло FIAT Stilo 1.9 JTD Хечбек 4 врати

    Здравейте, Търся си предно стъкло за FIAT Stilo 1.9 JTD Хечбек 4 врати. Въпросът ми е дали размерът съвпада с хечбека с 2 врати и/или с комбито. Търсих по разни сайтове, но никъде няма налични втора употреба и се чудех дали можете да ми препоръчате къде да потърся. В Кобра ново струва 150 лева и се надявах някъде да има втора употреба, по-евтино. Извинявам се, ако не пиша в правилния раздел. Поздрави

    #2
    По лични наблюдения разлики в стъклата има. Сменил съм 2 и двете не щат да застанат, както оригиналното. По-скоро проблемът е в производителя на стъклото, отколкото в купето на колата. Най-добре звънни пак на кобрата, и на още някои други, и ги питай дали имат точно за твоята кола и година, щото са ти казали, че са различни. Страх те е да не се изръсиш за ново стъкло и после да ти зяпа, да ти духа, да ти тече и т.н. С малко късмет ще вземат да ти обясняват подробно, че има/няма разлика.Ако приемеш един съвет, вземи си ново стъкло. Без малките драскотини, просто ще прогледнеш. Има и други проблеми при купуване на стъкло от морга - виж с търсачката на форума.
    браво 1,6/90 - 09 г.

    Коментар


      #3
      Колко пари ще дадеш да ти свалят стъклото от донора?Колко пари ще дадеш за демонтаж на твоето и монтаж на новото-втора ръка?Първо разбери тия цени и тогава прецени дали си заслужава да слагаш надраскано и начукано стъкло за разлика от макс 50лв.

      Коментар

      Working...
      X