Здравейте,колата е Мареа 1.8. На снимката съм оградил въпросното гърне, което си изслужи службата. В момента се чудя дали да слагам друго гърне (алтернатива или оригинално) или просто на негово място да сложа тръба. Това което ме интересува е дали колата ще стане по-шумна само с тръба и дали ще има някакви вреди за автомобила от липсата на това гърне!?п.с.Снимката е взета от интернет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за премахване на средно гърне.
Collapse
X
-
Колега за твоята мареа има цели гърнета (задно и средно) за без пари както се казва - 30 лева струват, така ще си имаш резервно задно. Тръба не слагай защото ще стане по шумна колата, негативите няма да са толкова големи, но ще има някакви, ако все пак не искаш да вимаш друго си смени това с друго по възможност оригинално.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
-
Re: Въпрос за премахване на средно гърне.
dimmX написа:Здравейте,колата е Мареа 1.8. На снимката съм оградил въпросното гърне, което си изслужи службата. В момента се чудя дали да слагам друго гърне (алтернатива или оригинално) или просто на негово място да сложа тръба. Това което ме интересува е дали колата ще стане по-шумна само с тръба и дали ще има някакви вреди за автомобила от липсата на това гърне!?п.с.Снимката е взета от интернет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар