Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Punto HGT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за Punto HGT

Здравейте колеги, дайте някакви мнения за тези пунтаци, MK2 HGT. Предимства, недостатъци, болежки и такива неща . Един приятел се е засилил да си купува и го интересува.
    Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Сега ако кажеш, че тая тема не я знаеш http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=77697 направо ме закопаваш в земята Много бегат, много харчат, мотора иска хубаво масалце, че яде лагери и надира вал и те така Ако твоя приятел е от София може да се видим някъде и да гледа на воля колкото иска, даже и пробно возене може да му направя, така за адреналин
    punto HGT

Коментар

И да не трака от към началото на всмукателния вал също така. Както казва didich качествено масло и навременна смяна и това е за този двигател
      1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
      2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

didich написа:
        Сега ако кажеш, че тая тема не я знаеш http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=77697 направо ме закопаваш в земята Много бегат, много харчат, мотора иска хубаво масалце, че яде лагери и надира вал и те така Ако твоя приятел е от София може да се видим някъде и да гледа на воля колкото иска, даже и пробно возене може да му направя, така за адреналин
        Темата май съм я чел преди доста време, ама съм забравил . От София е, надъхал се е за такова и към края на месеца ще мръдне до Пловдив и Пазарджик да гледа две. Те междудругото се зачудих имат ли вариатор? Понеже двигателя ми изглежда като на Купе . Колко харчат горе долу, че малко го притеснява това нещо, той слиза от турбо дизел 98к.с. и там му харчеше малко. За поддръжка едва ли ще има проблем, само да тропне или нещо друго тича до сервиза да сменя и ремонтира . Стабиуен е! :D
        Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
        Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Да мотора е с вариатор и е същия като този на купе, стило, барчета, либра и т.н., с незначителни разлики, но е все 1,8 16V 131к.с.Разхода спрямо дизела ще му се види троен и четворен, освен ако не вземе такава с газов инжекцион.Градско под 10л/100км ще е трудно особенно в София, , аз с 10лв газ минавам средно около 60-70км само градско, като тоя разход не е с пенсионерско каране
          punto HGT

Коментар

Working...
          X