Привет колеги,имам питане относно моето Стило - 2001 JTD 5 врати.Не ми харесва как потегля - малко "мудно" на първа и как на по-високи скорости 120-160 има едно "увисване"педала на газта е до пода натиснат, а колата стои на едни и същи километри и малко увеличава.Липсва и експедитивност като изпреварвам - сякаш липсва турбо.Скоро сменях масло и филтри. Карам я с Лукойл Ecto Diesel.Ако имате подобни наблюдения - драснете два реда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Увисване при високи скорости и бавно потегляне - Stilo Jtd
Collapse
X
-
herkulles написа:Не знам. Мислиш че може да е от това ли?Колата е при мен от 7 години. Има различно поведение последната година.Прилича на запушване на нещо ... но знам ли.Като давам газ - да я прочистя на празен ход - от ауспуха не излизат кълба дим...Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Когато егр-а е леко отворен, колата е лагава в ниските обороти и някъде около 3000рпм+ започва да "лепи"Когато егр-а е изцяло отворен .... тогава паниката ти щеше да е много по-голяма, значи не е Не казвам, че е това, но една ламаринка превантивно , може да ти спести главоболия.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар