сравнение с возията на голф не мосля че е уместна, повече наподобява на аудито/80ка/. За да се увериш има ли разлика във возията на тази брава със останалите просто се качи и виш как вози друга такава. На горубляне ще те повозят на всяка която си харесаш стига да се направиш на готов да купуваш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава:
Collapse
X
-
Re: Колеги,
milky написа:Пък ако я купя,трябва да почерпя !!!Успехи!!!Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Впечатления:
Карах пак колата,Сега пък друг проблем-на по-големи неравности (бабуни),нещо ми дрънчи под краката (на щофьора).Звука наподобява звънтене на ламарина (не е постоянен,а на интервали).Мисля,че не е от катализатора,а някъде по окачването.Прилича на хрускане,все едно ядеш солети,но с по-метален звук.Как го обясних само Някакви идеи?Извинявам се предварително,ако съм станал досаден!
Коментар
-
Re: Впечатления:
milky написа:Мисля,че не е от катализатора,а някъде по окачването.Някакви идеи?Извинявам се предварително,ако съм станал досаден!Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Re:
milky написа:Гледаха я в сервиз и казаха,че е с перфектно окачване.Да ама дрънчи и то само при гореописаните условия-на по-голями неравности,особено ако са комбинирани с паваж.Иначе колата е супер запазена,ама аз съм си малко по-взискателен (искам всичко да е 6).FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Re: Вече го направих,
milky написа:Гледаха я в сервиз и казаха,че е с перфектно окачване.Да ама дрънчи и то само при гореописаните условия-на по-голями неравности,особено ако са комбинирани с паваж.Иначе колата е супер запазена,ама аз съм си малко по-взискателен (искам всичко да е 6).Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
Milky, всеки като си е купувал кола се е чудил доста време каква точно да избере. Все пак ако наистина си решил да си купуваш автомобил, трябва най-вече да изхождаш от цената и поддръжката му. За 5500 лв., какво би могъл да вземеш, астра или голф 93/94 г., с ръчки за прозорците, 21 век сме все пак! Приеми го като съвет, преди една година, бях на твоя хал, но уви не сбърках, взех Браво и съм много доволен, не е като S-класа, но всичко с времето си!Успех!Bravo 1,6 16V
Коментар
-
Аз също си купих Фиат Брава преди 3 месеца и преди това дълго време умувах към какво да се насоча.И за себе си си реших, че на тази цена( до 6000 лв.) Брава е най-добрия избор.Конкуренцията в този клас Опел Астра и Голф 3, не предлагат толкова екстри, комфорт и усещане за съвременен автомобил.Fiat Brava 1.4 SX 12V 97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар