Здравейте колеги, Харесал съм си един Фиат Брава 1.4/12V , който ме кефи отвсякъде,но има малък проблем.Качих се да го покарам и ми се струва,че вози доста твърдо в сравнение с сегашният ми автомобил Опел Вектра. Въпросът ми е: Така ли возят и вашите Брави (доста твърдо и стегнато,особено по павета) или на тази нещо е сменяно по окачването. Всеки отговор ще ми бъде полезен. Благодаря предварително !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава:
Collapse
X
-
me_to_u написа:Не, защото това са дори по-високи гуми при еднакви джанти, ако бяха по-ниски, да.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Re: Благодаря за отговора,
milky написа:А възможно ли е твърдото возене да е от гумите,които са 185/60/14 при каталожни 165/65/14 ? Какво е нормалното налягане за първия тип гуми,монтирани на Брава ?Ще се радвам да получа още мнения по въпроса за возията на Фиат Брава.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
mariobg
-
Ами стегнато,твърдичко си вози, то и такова е задното окачване.Не е торсионно като при френските.Но не по-твърдо да речем от един масово разпостранен немски автомобил тук.Ти си избери ,VW,AUDI,OPEL.Мен доста ме впечатляваше в началото /предишната ми кола беше Рено/, но и свикнах.Служебната Октавия вози по абсолютно същия начин.Успех!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
damianoff написа:185/60/14 - диаметър 578 мм а 165/65/14 - 570Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Milky, карал съм Брава няколко пъти, сега съм собственик на Браво, не се занасяй за твърдото возене, пробвай е на асфалт (по възможност без много дупки), на павета не знам, коя кола от този клас не би друсала. Относно амортисиорите, по книжка трябва да са гозови отзад и маслени отпред. Успех в тестването!Bravo 1,6 16V
Коментар
-
Re: Супер:
milky написа:Някой от вас би ли се наел със задачата да сравни (горе-долу) возията на Брава с тази на някой немски автомобил (примерно Голф2(3),Ауди 80 и т.н)Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар