Здравейте, скоро не съм писал, но сега се реших да видим какво ще кажете.Забелязал съм от известно време даже и повече, как като колата се покара повече и загрее, след това как при тръгване тресе ама много, все едно никаква газ не й подаваш, а си я подаваш нормално и преди това не ти е тресяло. Това се случва примерно Бяла - Русе и после в града като се покара малко направо не се търпи... Ядосвал съм се и съм тръгвал с 2000оборота е тогава сякаш изчезва. От какво може да е, дали е лагер, защото като на свободна натисна съединителя и рязко го пуска се чува един звук, при натискането му изчезва и при плавното отпускане пак го няма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тресене като загрее(може би)
Collapse
X
-
Това за джантите означава, че ако са горещи, някой спирачен апарат ти задържа и от там съединителя се тормози при тръгване. А задържането, може да е блокирал апарат или запушен маркуч.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Това за джантите означава, че ако са горещи, някой спирачен апарат ти задържа и от там съединителя се тормози при тръгване. А задържането, може да е блокирал апарат или запушен маркуч.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар