Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на автомобил.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на автомобил.

Здравейте, колеги... Моля Ви за помощ при избора на автомобил за жената и майка ми... Ще го карат и двете... Те избират по цвят аз по друго и малко се разминаваме в изискванията... Моите са:Да е малка кола с 4 врати и да има климатик, да е бензин/газ и по възможност да е регистрирана... Бюджетът е 2000лв като трябва да се обслужи първоначално... Аз все си гледам Пунто1 и има доста ексемпляри в бюджета, но повечето са без климатик...По принцип не държа да е Пунто защото в предвид бюджета и годината на колата, която ще взема за него си е чист късмет и трябва да се гледа състоянието на конкретна кола... Приемам предложения и съвети, както и личен опит... Благодаря предварително за мненията ви колвги!
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Brava 1.2 или 1.6, стига на жените да им хареса Има и доста обяви и за Пунто 1.2 с климатик и газова, прегледай и тях.За тези пари имаш доста голям избор от тези модели, това, че вече са старички, не означава, че няма читави.Прецени хубаво по колко километри ще й навъртат седмично/месечно/годишно и дали въобще си заслужава да е с газова.И аз така търсех с газова за балдъзата, пък тя правеше по 50 км/3 седмици, което обезмисляше газовата.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Микра? Аз много им се радвам на тия малките гниди.http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9x8ulfСамо, че така като гледам, зор ще покриеш всичките изисквания
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Има логика за навъртаните километри, но си мисля, че може би към 300-400 на месец ще правят... Особено зимата... Микрите и аз ги гледах, ама наистина трудно покриват изискванията Иначе ако изключим само климатика има и Пунто2 за тия пари... Друг е въпросът дали е засвета...
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

За тея пари, по-добре избягвай Пунто 2, от горчив опит ти го казвам, точно такова взех на балдъзата
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

4 врато Поло.Може и дизел 1,4 тди 3цил.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Струва ми се, че трудно ще се побереш в 2000лв. Може и някоя Корса?
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Полото също го заглеждам... Въпреки че карахме Кордоба и знам за какво става въпрос... Иначе е сравнително безпроблемен автомобил... А беше с калпавия 1.6 101 коня... В Пазарджик иначе има една Корсичка и мисля като се прибера да ида да я видя... Че сме на меден месец...

Коментар

Колеги харесах една Корса... Изглежда запазенка и е тамън женски цвят... Някой впечатление да има за тях, защото не познавам никой с Корса... http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9yiwkoТака като гледам е с 1.4Si мотор... А това какво ще рече? Екотек ли е това?колата е с газова и това ме притеснява... Дали ще се настройва лесно...

Коментар

Мой добър приятел има Кроса 4вр., ама 1.2. Като купе и комфорт, мога да кажа че е учудващо комфортна, за сапунерче и то немско. Поддръжката мисля че е евтина. Смятам че е добър избор.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

След огледа на въпросната Корса се оказа, че има доста забележки... Така че се отказах от нея... Огледът продължава...

Коментар

Колеги мисля да отида да погледна ето тази Фиеста... http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9zehm3Като има и хидравлика ,но климатика не работи ,компресорът не включвал...Някой да има мнение за Фиеста ,защото аз като цяло от Форд нямам впечатления... Гледам и едно Поло 1.0 ... http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ink=9zeri3От този мотор нямам впечатления ,но пък карах доста време Кордоба и смея да твърдя че е здрава кола...Въпреки ,че имаше много дребни идиотщини ,които ме дразнеха много...

Коментар

Само се замисли, в какво състояние е помпата на форда и де ще я ремонтираш, защото си мисля, че е неизбежно.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Само се замисли, в какво състояние е помпата на форда и де ще я ремонтираш, защото си мисля, че е неизбежно.
                            Замислих се... Даже се чудя дали изобщо да гледам дизели...Има сега едно Палио 1.7ТД в Пловдив...Направо се чудя много...

Коментар

Predatorsi написа:
                              emzo написа:
                              Замислих се... Даже се чудя дали изобщо да гледам дизели...Има сега едно Палио 1.7ТД в Пловдив...Направо се чудя много...
                              Колега, от 2011 год. карам такова ,ако уцелиш читав и поддържан двигател, проблемите са почти никакви. Палиото е на базата пунто 1, но е с подсилено окачване заради пътищата на съответните държави за които е проектиран.Специално комбито , то е досущ Пунто1, но малко по обемно във височина, заради високия клиренс и багажник тип комби:D . Частите са поносими, изключение на водна помпа и термостат :D ,но ако попаднеш на запазено комби ,си заслужава инвенстицията, за което аз преди 4-ри години броих 3200лв,тогава то бе най-запазения по това време екземпляр от всички прегледани обяви.И откровенно без да засягам Колегите от голф форума , спрямо предната кола джета 90год., съм по доволен, и то от гледна точка по ходова и електрическа част. :D
                              Fiat palio 1.7td

Коментар

Working...
                              X