Здравейте на всички!!! Преди 2 дена си купих на майтап едно Пунто 98 година 1.1 55к.с. , и съм доста очарован от тази количка. Доста динамичен и адски икономичен двигател в градски условия. Надявам се да ви бъда полезен с каквото и да е било .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте, нов собственик на Fiat съм.
Collapse
X
-
Punto_II_HGT написа:Много и безавариини километри с новата придобивка! Ще се учудиш колко евтина може да е поддръжката на един автомобил...
Коментар
-
Честито колега за автомобила и безаварийни километри.Относно частите те са толкова евтини,че със сигурност ще си позволиш най-добротоEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
кола
Отиваш на Трите вятъра и си взимаш гарнитура с отстъпка и имаш 4 болта да развиеш е и да махнеш кутията на филтъра като е сменяш е поставяш в канала правилно Натягаш последователно и постепенно на кръст болтовете .Я! като Я сменяш Я поставяш...Има и такава буква в азбуката, Ключарю!Модераторски екип на фиат-бг.орг
Коментар
-
На гарнитурата задължително се слага силикон там където прави остри завои- на 4 места. Масло сипваш каквото и да е двигателно-аз слагам най-ефтиното лукоил 10в40 и го сменям на 10 000. Провери маслото в скоростите и долей ако трябва каквото и да е миришещо на чесън. Гледай температурата на антифриза защото термостатите им са фалшименто. Свещите задължително с шестограм 16 без значение на марка.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
VVidev написа:Честно казано за първи път се качвам на Фиат и дано не ми се налага да знам цената на частите , ма по нашите пътища със сигурност ще разбера :D .
Коментар
-
lubo_Y10 написа:На гарнитурата задължително се слага силикон там където прави остри завои- на 4 места. Масло сипваш каквото и да е двигателно-аз слагам най-ефтиното лукоил 10в40 и го сменям на 10 000. Провери маслото в скоростите и долей ако трябва каквото и да е миришещо на чесън. Гледай температурата на антифриза защото термостатите им са фалшименто. Свещите задължително с шестограм 16 без значение на марка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар