Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгубих предният номер на колата

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Изгубих предният номер на колата

    Колеги давайте съвети какво да правя...Днес на обяд видях че предният ми номер на колата го няма. Или някой е взел номера или съм го изгубил някъде в Пловдив.Каква е процедурата от тук на там...проблема е че живея от една година в Пловдив, но колата е с Врачанска регистрация и личната ми карта е също с регистрация във Враца.

    #2
    Отиваш първо в КАТ Пловдив, питаш, и те ти казват как да стигнеш до Враца.Мисля си, че ще ти дадат транзитни номера.След това палиш гумите до Враца, сменяш номера и обратно.Няма друго решение.Иначе тръгнеш ли без преден номер, първата, още на изхода на Пловдив, камера на т.нар. "преброителни постове" (а всъщност нещо съвсем друго), ще те засече, и осигуряваш морето на следващия катаджия.

    Коментар


      #3
      кола

      Да първо кат Пловдив От нета //Попадал съм в такава ситуация, само че номера си го загубих по пътя (блъснах куче). Процедурата е следната - отиваш в КАТ, обявяваш липсата, оттам почват да го търсят, след 1 седмица примерно трябва да ти издадат удостоверение, че не са го намерили, и с това отиваш и си вадиш нов номер, като през това време нямаш право да караш колата. Мене ме гепиха, и олекнах със 100-тарка (рушвет).//и Отива се в районното на чиято територия е изчезнал номера. Пише се едно обяснение и една молба. Плаща се една такса / 2,50 лв/ но не е в районното а май в съвета и си взимаш бележката. Оттам в КАТ за нови номера.... -----------------А най лесното само един № но ти е далече ----------http://fordbg.com/forum/pravni-vuprosi/podmyana-na-uvredeni-registracionni-tabeli-bez-da-se-hodi-do-kat/
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

      Коментар


        #4
        Както писах лошото е че колатае с регистрация от КАТ Враца...а колата е в ПловдивЩе се наложи да я предвижа до Враца. Това с линка който си дал за единични номера не е ли вече незаконно.

        Коментар


          #5
          Oтиваш в РПУ-то и пускаш жалба, че са ти откраднали номера. Краси от Бургас 2009г. попадна в същата ситуация- ако се включи ще ти обясни.
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

          Коментар

          Working...
          X