Колеги давайте съвети какво да правя...Днес на обяд видях че предният ми номер на колата го няма. Или някой е взел номера или съм го изгубил някъде в Пловдив.Каква е процедурата от тук на там...проблема е че живея от една година в Пловдив, но колата е с Врачанска регистрация и личната ми карта е също с регистрация във Враца.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгубих предният номер на колата
Collapse
X
-
Отиваш първо в КАТ Пловдив, питаш, и те ти казват как да стигнеш до Враца.Мисля си, че ще ти дадат транзитни номера.След това палиш гумите до Враца, сменяш номера и обратно.Няма друго решение.Иначе тръгнеш ли без преден номер, първата, още на изхода на Пловдив, камера на т.нар. "преброителни постове" (а всъщност нещо съвсем друго), ще те засече, и осигуряваш морето на следващия катаджия.
-
кола
Да първо кат Пловдив От нета //Попадал съм в такава ситуация, само че номера си го загубих по пътя (блъснах куче). Процедурата е следната - отиваш в КАТ, обявяваш липсата, оттам почват да го търсят, след 1 седмица примерно трябва да ти издадат удостоверение, че не са го намерили, и с това отиваш и си вадиш нов номер, като през това време нямаш право да караш колата. Мене ме гепиха, и олекнах със 100-тарка (рушвет).//и Отива се в районното на чиято територия е изчезнал номера. Пише се едно обяснение и една молба. Плаща се една такса / 2,50 лв/ но не е в районното а май в съвета и си взимаш бележката. Оттам в КАТ за нови номера.... -----------------А най лесното само един № но ти е далече ----------http://fordbg.com/forum/pravni-vuprosi/podmyana-na-uvredeni-registracionni-tabeli-bez-da-se-hodi-do-kat/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар