Колеги дайте малко помощ! Налага ми се да паркирам вечер по тъмно а задната ми светлина нещо хич не я виждам.... пробвах със смяна на крушката с led но пак няма ефект... мисля си за нещо като халоген или ксенон на нейно място ?!? или някакво елегантно решение за допълнителни светлини в задната броня/под колата....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фар за задна светлина на Fiat Bravo
Collapse
X
-
Добре де, задната ти светлина въобще свети ли? Какво значи хич не я виждам? Ако свети, проблема е в стъклото и отражателя - почисти ги.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Аз пък съм замислил следното: понеже при браво задната светлина е една и оставя адски много неосветена зона от другата страна, хващам от нея ток, прокарвам кабел, през отворите на багажника, където минават кабелите за осветление на задния номер и слагам диодна лента между самия номер и ръба на бронята. Така хем ще свети добре при нужда, хем няма да седи грозно.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
M5kov написа:Аз пак да кажа - парктроник.На моя му се доверявам дори повече от на човек
Коментар
-
кола
Е ква снимка направи го като оригиналнотоВместо червено може да е бяло за задна нещо такова http://olx.bg/ad/2br-svetodiodni-kra...ID4vHFG.htmlа работи ли ти крушката за задна тази оригиналната да не би тя да не работи както трябваПрикачени файлове
Коментар
-
lapd87 написа:Работи си ми задната добре просто на мен не ми е достатъчно"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар