днес дойде познат комшия и не му пали колата стартера върти CODE гасне но нищо повече има бензин. проверих доста работи, но видимо не открих нищосложихме да зареди акумолатора щото нее карана няколко дни преди си е палила и вървела добре утре пак може да проверя помпата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не пали PUNTO 55
Collapse
X
-
не пали
мисля че не достига ток до нея накарах го да зареди акумолатора щото не е карана много и свети лампатасложихме и друг но пак светеше при мен никога не е запалила ако свети лампата Може та погледна какви токове идват на помпата но днес не носих уреда То където е карбуратора е много омаслено чак филтъра цапа но комшията каза че иначе колата преди си вървяла идеално утре може пак да прегледам всичко
Коментар
-
Re: не пали
kluchar написа:мисля че не достига ток до нея накарах го да зареди акумолатора щото не е карана много и свети лампатасложихме и друг но пак светеше при мен никога не е запалила ако свети лампата Може та погледна какви токове идват на помпата но днес не носих уреда То където е карбуратора е много омаслено чак филтъра цапа но комшията каза че иначе колата преди си вървяла идеално утре може пак да прегледам всичко
Коментар
-
Ами може еку-то да се е ресетнало и това да е причината.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар