Пак ли се почна с тези масла. Хора не ви ли омръзна да дъфчете едно и също. Колкото и теми да има всеки си държи на неговото. Вече знаете аз какво предпочитам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло да си сложа на Бравото 97' 1.6 16V
Collapse
X
-
И аз вчера питам за сервизи, ама щем не щем го обръщаме на масла Ама щом така става, значи вълнуват се хотата от темата... и си я разискват Силно се впечатлих от поста на doofiat:"... какви гумички какви пет лева. И аз бях като теб, на 2000 км 1 литър ... Смени маслото и ще се оправят нещата - гарантирам. Аз за около 7000 км доливах около 3 литра ... - пълен боклук. Сложих си .... и разхода ми е 8000 км 0,8 л масло."Ако това е така, а мисля че няма причниа да не е, колегата с пълно право е доволен/недоволен.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:И аз вчера питам за сервизи, ама щем не щем го обръщаме на масла Ама щом така става, значи вълнуват се хотата от темата... и си я разискват Силно се впечатлих от поста на doofiat:"... какви гумички какви пет лева. И аз бях като теб, на 2000 км 1 литър ... Смени маслото и ще се оправят нещата - гарантирам. Аз за около 7000 км доливах около 3 литра ... - пълен боклук. Сложих си .... и разхода ми е 8000 км 0,8 л масло."Ако това е така, а мисля че няма причина да не е, колегата с пълно право е доволен/недоволен.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар